2
Assalamualaikum

Yeayy!! Nak raya dah..dah bercuti pun sekarang ni.Ambil kesempatan untuk mengucapkan selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin.

Sebenarnya entry ni dah di schedulekan untuk hari ni..Maklumlah,nak mengadap blog ,of courselah tak sempat.Nak masak itu dan ini,nak kemas-kemas rumah..Dengan anak-anak yang super ramai ni..uiiihh..Tak terlayan..Sebab tu schedulekan entry seboleh yang mungkin,


Kad ucapan made by me..Ini je yang termampu..Tahun ni memang takde kad raya pun diedarkan untuk rakan-rakan blogger dan rakan-rakan yang lain.Emak anak dua ni,semuanya tak menyempat tahun ni..hahaha..

Dah Prepare ke nak raya..siap dah semua..Dah agih-agihkan makanan untuk jiran tetangga?hehehe..
Hari ni ada lagi yang tak complete..baju raya tak sempat nak amik lagi walhal esok dah raya..huwaaaa...Harap sesuai dengan apa yang dikehendakilah jawabnya..nervous mak bila fikir pasal baju ni kan..

Oklah,dikesempatan ini,aku mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,MAAF ZAHIR DAN BATIN.Mohon kemaafan jika ada salah dan silap,disepanjang perkenalan samada sengaja ataupun tidak.Mohon dimaafkan supaya hati ini tenang menyambut lebaran..insya allah.

Mana yang dekat tu,jemputlah datang ke rumah di Felda Air Tawar 5...Roger-roger kita..Nak alamat boleh cari kita difb..nanti kita roger2 pulak no telefon ea..




Post a Comment

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Aida sekeluarga... maaf zahir dan batin. Salam ceria selalu... :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya kak..lambat ucap

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top