2
Assalamualaikum

Uih...Tetiba teringin nak makan juadah Hari Raya..Ape Kes!!..Hah.sekarang ni pun dah start ramai rakan-rakan yang buat open house.Ramai gak bertanyakan aku tentang Open House..Rumah aku sentiasa terbuka..Di alu-alukan jelah kalau nak datang.

Tapi untuk makan-makan besar macam open house tu takdelah kan sebab selagi rumah aku tak siap sepenuhnya mengikut kehendak,takmolah nak buat.Yelah,naka sruh orang datang rumah kita,kenalah rumah kita tu selesa untuk orang datang kan..Kalau tak segan weh!!..Langsir pun tak tukar tau!!..hahahaha...

Ni,dah rasa mengences pulak nak makan lauk pauk raya..huwaaa....Tapi minggu depan rumah mak aku ada buat open house a.k.a Cukur jambul untuk dua orang anak buah kami tu.So,ada chance lah untuk aku dok pi makan-makan.

And,tengahari ni,kalau korang nak tau,sempatlah kami-kami ni dijemput untuk makan-makan di rumah officemate kami.


Nanti aku up story ek..


Apa lauk-pauk yang korang tengah idam sekarang ni,cer share sikit kat aku..heheheheh



Post a Comment

  1. Ada masa teringin nak makan ketupat... menyesal pulak tak makan bnyk2 waktu awal raya dulu huhu.. :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top