8
Assalamualaikum

Kalau korang perasan,dekat wall fb memang banyak orang dok post pasal Air kotak Dutch lady ni hanya rm1.Hah..Mana nak dapat dengan harga tu kan.Tapi boleh dapat di 7-Eleven sahaja.

Di 7-Eleven bermula dari 24 ogos sehingga 28 ogos Air Kotak Dutch Lady dan Kit Kat hanya berharga Rm1 sahaja.Rugilah kiranya kalau korang tak dapatkannya..Tapi dengan pembelian 3 kotak dalam satu resit..Kalau korang boleh deal dengan cashier 7-Eleven tu,mybe korang boleh dapat banyak lagi dari tu.

Promosi ini hanya sah di7-Eleven je tau,takde kat tempat lain,kalau nasib korang baik,dapatlah banyak,kalau nasib tak baik,mybe store yang korang pergi tu dah habis.Kalau tempat-tempat terpencil mybe korang boleh dapat banyak kot..kan..kan...

Dutch Lady Rm1 hanya di 7 Eleven Store
Hasil tangkapan di 7 Eleven

Aku tak beli banyak berkotak-kotak,sebab kat rumah takde sape pun nak minum banyak gitu..Aku beli 12 kotak je tuari.Cukuplah tu,Kalau teringin lagi boleh beli lagi kan.


So,korang,cepatlah dapatkan Air kotak dutch lady rm1 ni cepat-cepat,bukan senang tau nak dapat murah macam tu....hehehehee...
Kalau dah mak-mak ni,pantang nampak benda murah kan..ade je nak beli..Tapi semasa membeli tu,jangan lupa pulak tengok expired date dia ye..




Post a Comment

  1. Setengah tempat boleh beli banyak. Setengah tempat tak boleh.. smlm Zaza dpt tangkap 10 kotak cashier tu x kata apa pun hehe

    ReplyDelete
  2. Hahaha...sis pun dah terjebak beli..nasib baik sis ni minum susu ni..:)

    ReplyDelete
  3. Hahaha...sis pun dah terjebak beli..nasib baik sis ni minum susu ni..:)

    ReplyDelete
  4. Sy dpt 12 kotak jgk..perisa coffea n strawbery jer

    ReplyDelete
  5. kena gi serbu 7 11 nih...

    Jika sudi dan berkesempatan, jemputlah join GA abam kie n kawan2. Ada 12 buah buku/novel untuk dimenangi. Terima kasih banyak2.

    http://www.zukidin.com/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    ReplyDelete
  6. waaaa.. masih ada promosi lagi ke.. blh la ajak ddy zara ke 7e.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Memang ramai yg serbu 7E termasuklah kita ☺

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top