4
Assalamualaikum

Dari simpan gambar dalam handphone kan,baiklah kita print gambar tu dan letak dalam album.Mana lah tau kalau letak je dalam phone,terdelete tetiba,hah..mau nangis sehari semalam.

Gambar kenangan ni,memang patut kita print dan simpan dalam satu album.Esok-esok bila dah tua,gambar tu jugak yang kita akan tengok kembali.Especially gambar anak-anak.

Kalau dilihat sekarang ni,dah banyak orang buat Photobooth..Ambil gambar dan terus dapat gambar yang diambil tu..Just nice je..Cepat pulak tu.

Mana lagi nak dapatkan gambar yang siap di print dengan mudah?Jawapannya WePrint lah.

WePrint adalah Instant Photo Printing machine yang sangat berkualiti dan berfungsi menggunakan applikasi Wechat.Kalau korang nak tau Weprint ni dah popular pada tahun 2015 lagi dan sangat popular dikalangan syarikat yang buat roadshow.

crowd

Tengok sahaja mereka yang menggunakan khidmat dari Weprint..Sangat-sangat mudah dan cepat.Hasil dari gambar yang sudah di print memang sangat-sangat cantik.


Gambar yang dihasilkan dari Machine Weprint..Bukan sahaja gambar boleh diletakkan disitu..Gambar-gambar kecil yang comel-comel tu pun boleh diletakkan disitu..
machine


Ini adalah Instant Photo Printing Machine yang digunakan sekitar roadshow dan sebagainya.


Bagaimana pula cara untuk menggunakan Machine ini?
hah...Mudah kan..

Sebahagian Template gambar yang digunakan mereka untuk gambar mereka.
template



Kalau korang tak clear lagi macam mana nak print gambar-gambar yang korang nak,meh tengok video ni.


kalau korang nak tau,selain dari Weprint ni pelbagai lagi perkhidmatan lain  yang disediakan oleh Liberty printing ni seperti Combo Heat Press,Flat Heat Press,3D Vacuum Machine,Mug Heat Press,Cutting Plotter,Printer,Button Badge dan banyak lagi.

weprint


Macam yang korang tengok ni,Semuanya Hasil dari Liberty Printing.Sangat berpuas hati menggunakan perkhidmatan mereka.

Berita baik untuk pembaca blog sidairy.
Diskaun sebanyak 10% diberikan kepada mereka yang membeli dengan Weprint.Hanyak scan QR Code tu je ye..
diskaun 10% dari weprint


"What can we print for you? Free instant high quality photos!"

Untuk Makluman lanjut korang boleh lah lihat details dibawah ye


Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
Add: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang, Selangor.

Contact number: 019-985 8151 (Elaine)

Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)



Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top