7
Assalamualaikum

Amboi..bukan main kan ayat entry tu..bhahaha...Siapa kan yang tak suka dapat perfume...uishhh...Biarlah perfume berlambak pun kat rumah tu,tapi kalau dapat perfume baru,betul-betul kesukaan tau..

Oklah,tuari aku ada join Giveaway minyak wangi Braveheart dan & Sweethert DD cosmetics dari blog kak mialiana.com.Dia mencari 15 orang yang bertuah untuk review Perfume ni...Syukur,,tersenarai.


Bukan hanya tersenarai,tetapi juga dapat lagi menyertai Giveaway dan hadiah yang akan dimenangi sangat berbaloi...wahhh...suka akak tau!!


Memang syok kalau kita menyertai apa-apa pertandingan dan tersenarai dalam nama pemenangkan..Itu semua rezeki kita..Kalau kita rajin usaha,insya allah,akan datang kemenangan tu berpihak kepada kita..


Ada lagi beberapa giveaway yang melayakkan aku untuk menang..Tunggu jelah hadiah nanti sampai ye...



Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top