3
Assalamualaikum


Baru je rasa check ranking alexa pada bulan lepas,alhamdulillah..ada peningkatan setiap bulan..Cuma banyak benda yang aku kena betulkan..Lagi pulak sekarang ni,aku tengah sibuk untuk naikkan pageviews...Alhamdulillah...sehari ke sehari bertambah pageviews..Ada jugak kekadang tu menurun.Tu semua kena kerja keras sedikit untuk menaikkan lagi jumlah Pageviews aku tu.


Tapi tulah,kekadang tu,takde idea langsung untuk update entry..Memang setiap hari minggu jarang aku update entry.kekadang tu auto publish je untuk weekend..On Weekend selalunya aku banyak habiskan masa bersama anak-anak aku je.Yelah..dapat rest pun sehari je kan..Dah setiap hari bermanja-manja dengan blog,weekend manja dengan anak pulak..Itu lagi penting..bhahaha...


Oklah,untuk Ranking alexa aku pada bulan ni,agak naik sikit...syukur..Moga terus naik dan naik..

Ranking alexa pada bulan Julai 2016


Jom kita perhatikan pulak Ranking alexa pada bulan lepas

June 2016
Alexa traffic rank : 955,431
Traffic Rank in My : 5,074
Sites Linking In : 240
Boleh baca entry bulan lepas,aku ada update di sini Ranking Alexa kisahsidairydotcom



Korang pulak macam mana...meh la share dengan aku ni...Mana tau ada yang lebih baik dari aku kan..





Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top