8
Assalamualaikum

source ; google

Dah 3 tahun aku menggunakan domain sendiri iaitu kisahsidairy.com.Setiap tahun aku akan pastikan domain di renew.Cuma cepat atau lambat sahaja membuat pembayaran untuk renew Domain.

Kali ketiga juga menggunakan perkhidmatan Netkl ni.So far,masa aku berubah fikiran untuk menggunakan domain sendiri,aku banyak baca pasal perkhidmatan Domain daripada banyak tempat,Tapi last-last memang aku menggunakan Netkl juga.

Sebenarnya,domain renewal ni dah overdue,sepatutnya domain expired pada 22 august hari tu.Tapi disebabkan busy dengan anak yang kurang sihat,terpaksalah abaikan blog.

Tapi alhamdulillah,hari ni dah renew domain yang expired tu..Kang lambat-lambat renew,tak boleh pulak nak berblog kan.

Untuk pengetahuan korang,aku suka service dari Netkl ni,sentiasa mengingatkan kita tentang renew domain,jadi taklah kita terus lupa untuk renew kan.Kepada korang yang rasa-rasa nak gunakan perkhidmatan Netkl ni.bolehlah klik SINI





                      

Post a Comment

  1. wah dah renew domain ye. sy belum lg. sbb due date bulan 10 ni.

    ReplyDelete
  2. sy pun beli domain di netkl..

    ReplyDelete
  3. Hi kak..lamanya tak singgah blog ni

    ReplyDelete
  4. Macam nak jugak tukar domain ni.. kena cari ilmu lagi. Hihi

    ReplyDelete
  5. Berapa bayaran utk domain sendiri ni SR..
    Macam best pulak akak tengok..

    ReplyDelete
  6. Baru je beli domain bulan 7 hari tu, so far lama lagi nak berdomain..sy pun beli dekat NetKL jugak..customer services mmg terbaik..

    ReplyDelete
  7. Ada domain sendiri memudahkan berblog ye Eda
    3 tahun sekali renew ok jugalah..

    ReplyDelete
  8. Mak guna blogspot je KD....
    So kiranya puas hatilah ye dengan service dia .....nampaknya boleh continue dgn service dia lah ya

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top