7
Assalamualaikum

Wanita dan minyak wangi memang tak boleh dipisahkan..Siapa yang tak suka dengan wangian kan.Nak pulak wangian tu tahan lama dan Mesra Solat.Sebenarnya kalau ikutkan banyak juga  terdapat minyak wangi online yang macam cendawan tumbuh..Tapi adakah menepati ciri-ciri yang kita idam-idamkan tu

Rasa bertuah kerana dapat review Wangian Sweetheart dari DD Cosmetics ni..Pertama kali cium wangian ni,dah jatuh cinta bauan pertama ko!! Memang menepati bauan yang aku kehendaki.Sweetheart diinspirasikan dengan bauan tumbuh-tumbuhan.Sedikit semburan sahaja dah memberikan aroma yang tahan lama...Perfume ni adalah minyak wangi yang paling wangi yang aku jumpa..So,tak sia-sialah melabur untuk membelinya dengan harga murah ni kan.Warna botolnya pun sangat sesuai dengan wanita.Suci dan glamour.

Minyak wangi wanita yang diberi nama Wangian Sweetheart digambarkan ibarat  semanis bayangan wajah,kesempurnaan dan keanggunan.Haruman ini dirumus khas dengan pati segar yang memukau kalbu berunsur haruman terpilih seperti Vanilla,Rose,Buah plum dan mandarin.

wangian sweetheart


APA YANG BEST TENTANG HARUMAN INI
  • Haruman yang tahan lama (8 hingga 12 jam)
  • Haruman yang setanding dengan jenama antarabangsa.
  • Haruman yang kekal harum meski usai berwuduk,pilihan sesuai untuk solat.
  • Haruman dengan Harga kasih sayang.
wangian sweetheart


Harga mampu milik bagi sesiapa yang ingin memiliknya dengan harga RM49.90 untuk semenanjung Malaysia dan RM59.90 Untuk sabah sarawak sebotol.Botol minyak wangi yang comel ini mempunyai 30ml isian di dalamnya..Sangat mudah untuk dibawa kemana-mana.


Mesti korang nak taukan kenapa DD Cosmetics mencipta haruman ini dengan haruman Vanilla , Rose,buah plum dan mandarin ni.Meh aku share sedikit 

Vanilla- haruman yang dipilih sangat tepat untuk memberikan keasyikkan yang berbeza kepada pemakainya.Vanilla juga mampu mengusik peribadi pemakai dengan gaya feminin.

Rose-Memang tidak boleh dipertikaikan lagi kerana setiap kelopak mawar yang menitiskan apungan nan harum ini,bagai bercerita kisah perawan yang menjadi pujaan semua.Ianya lembut tetapi mampu menggoda.

Buah Plum-Membangkitkan energi dan kemanisan.Lambang keanggunan seorang gadis yang sifatnya penuh kasih sayang.


Sweetheart membawa kisah tersendiri melalui keasyikkan aromanya.
Sweetheart-Mekar mewangi di Sanubari 




wangian sweetheart


So,macam mana nak dapatkannya haruman yang membangkitkan semangat ni?

TERAJU BEAUTY & HEALTHCARE SDN BHD

Tel : 03-89229888 (Pejabat)
Email: sales@ddcosmetics.com.my
Whatsapp: 019 – 201 8014 / 019 – 201 8015 / 019 – 201 8027

Atau boleh dapatkannya dengan pengedar minyak wangi dan Stokis berhampiran dengan anda.Boleh Klik sini untuk melihat senarai stokis.






Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh DD Cosmetics. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

Post a Comment

  1. Best ye baunyaaa...nanti akak nak skodeng lagi laaa

    ReplyDelete
  2. GOOD LUCK

    http://belogs.blogspot.my/2016/08/kau-di-hati-ku-braveheart-oleh-dd.html

    ReplyDelete
  3. boleh tahan harganya...botol yang menarik..
    good luck kak

    ReplyDelete
  4. salam... terima kasih sudi menghantar entri review minyak wangi..

    keputusan diumumkan pada 22 Ogos 2016. good luck ya..

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top