8
Assalamualaikum


Bestnya kalau menang hadiah Beauty box dari sally ni..Sebenarnya aku ni bukan suka yang bersolek.Pi kerja pun cuma beralaskan foundation,bedak,lisptick dan juga eye liner.tu pun kalau rajin...kalau tak memang non hado ler ..Tapi time Allah bagi cuti tu memang rajin ler nak solek..Weh..Teringin sangat nak ada barang-barang make up yang complete.Walaupun aku tak berapa pandai nak make up,tetapi ada juga usaha untuk nak make up tu...Suka tau kumpul barang kosmetik.Aku teringin nak barang make up dari MAC ..tak pun Loreal...Nak beli kalau yang original tu belum mampu lagi..kalau yang fake memang berlambak-lambak jual kat luar tu kan...

So,apa kata kita join giveaway dari sally ni,mana tau wishlist tercapai...hehe

Post a Comment

  1. nak join jg la
    gud luck (^_^)

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. hai.singgah bw dr Ga yg sama. goodluck ye :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Good Luck Kak :)

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan. Singgah dari GA yg sama

    http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  6. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top