8

Assalamualaikum

Sebut je pasal nak kurus ni,semua orang nak kurus kan? Bila dah beranak pinak ni,lemak pun jadi beranak pinak.Masa tu lah tercari-cari produk yang berlambak kat pasaran sekarang ni.Pelbagai jenis yang korang boleh dapatkan tau.Antara mereka yang nak kurus termasuklah aku,Sebenarnya bukan nak terlalu kurus sangat pun,memadai mempunyai berat yang ideal.Kalau terlebih berat,obesiti dan penyakit lain ni,senang je nak singgah.Lagilah dengan umur yang semakin meningkat ni kan.

Tapi ada satu produk yang aku suka ni uolssss...Tak payah nak bancuh-bancuh,nak shake,nak kena telan bagai..Ni meh nak cerita sikit,satu produk yang aku amalkan beberapa minggu yang lalu..Nak bagitahu kat korang,produk ni sangat mudah untuk korang cuba.Just koyakkan dan makan macam korang makan jajan...omnom nom....


centa malaysia


Centa Svelta Slimming Jelly  dirumuskan oleh Swiss Biotechnologies Antaraangsa di Genva,Switzerland.Produk ini adalah sejenis produk perlangsingan dalam bentuk jeli dan rasa masam-masam tu yang aku suka.Ia membantu untuk membakar lemak yang tepu dalam badan kita ni tau.Selain itu ia menghalang pembentukan lemak dan mengurangkan rasa lapar.Ia mengandungi GFarcinia Cambogia yang menghalang pembentukan lemak dan juga mengurangkan rasa lapar.L-Carnitine membantu membakar lemak yang berlebihan manakala buah limau mampu meningkatkan kadar metabolik dan acai berry merendahkan kolestrol.


centa svelte

Antara kelebihan dan kebaikkan yang ada di dalam Centa Svelte Slender Jelly ni adalah

  • Membantu membakar lemak
  • Mencegah pembentukan lemak
  • Mengaktifkan Metabolisma
  • Menguatkan Imunisasi
  • Mengurangkan nafsu makan
  • Menyahkan toksik dalam badan
  • Tiada bahan pengawet
  • Bebas dari gelatin
  • Menggunakan bahan alami


Bahan yang terdapat dalam Centa Svelte Slender Jelly ni adalah 
  • Ekstrak Garcinia Cambogia 
  • Ekstrak dari Young honey Orange
  • Acai berry
  • L-Carnitine
  • Purple Tea
Cara pengambilannya sangat mudah.ambil se sachet sebelum breakfast dan sebelum makan malam ye.Untuk pengambilan dan  result yang terbaik, minum air putih sebanyak 300ml setiap kali korang mengambil satu sachet produk ni.


centa svelte
Dalam satu kotak mengandungi 20 sachet dan setiap sachet terkandung 12g jelly yang super sedap ni.


Yang bestnya makan produk ni,badan dah rasa ringan,nak membuang pun mudah.Lagi satu mulut ni takdelah sentiasa mengonyel makanan je kan.Sebab produk ni membantu mengawal nafsu makan kita...Bila makan Centa Svelte Slender Jelly ni,perut tak rasa lapar mengaum-ngaum ko! Kalau aku ambil sekotak lagi,mau kalah erra fazira...bhahahaa.....
centa svelte

Centa Svelte Slender Jelly

Harga
Harga Centa Svelte Jelly ni adalah Rm95.30  dan boleh didapati di Watson dan Guardian Malaysia.


Untuk korang yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang Centa Svelte Slender Jelly ni,bolehla ke Facebook Centa Malaysia.

Post a Comment

  1. Nampak cam sedap ... rasa masam2 ke :)

    ReplyDelete
  2. Bagus ni Eda. Selain dapat nikmat sedap dapat kesihatan baik
    Lagi best boleh kurus hihi...

    ReplyDelete
  3. saya dah memang kurus, tapi nafsu makan boleh tahan gak ni hehehehe.

    ReplyDelete
  4. Sedap...memang best...the best part..lapar macam mana pun kita makan x banyak pun...

    ReplyDelete
  5. ade kesan turun berat nti bgtau ye..
    klo ok bru planning beli..hehe

    ReplyDelete
  6. jelly ye...so..akak turun berapa kilo dah kak?

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top