3D GOLD STEMCELL SERUM DARI MY BEAUTY HERBS

Monday, October 31, 2016

Assalamualaikum

Hai korang...Wanita dan kecantikkan memang tak boleh dipisahkan betul tak..Sentiasa nak kelihatan cantik..Bila dah semakin  berusia ni,macam-macam timbul.Kadang-kadang remaja muda mudi pun mempunyai kulit muka yang bermasalah.Antara masalah yang selalu dihadapi wanita terutamanya adalah jerawat,tona kulit tak sekata,pori terbuka,haishhh...pendek kata ada je yang tak kena.Kalau dulu sibuk aku dok menggoogle cara hilangkan parut hitam,cara nak hilangkan jeragat,cara hilangkan garis halus dan kedutan dimuka,cara melembapkan kulit muka.Macam-macamlah.

Kalau boleh nak kulit flawless..Tak payah nak bermakeup tebal seinci.Oles nipis make up pun dah memadai..Masalah pada kulit muka aku pulak adalah  eyebag dan liang pori terbuka,sebab dulu muka aku memang berjerawat..tercari-cari lah jugakkan produk yang boleh kecilkan liang pori.Bukan apa,bila liang pori ni terbuka luas,tu yang kotoran banyak singgah kat dalam liang pori tu.Nak dapatkan kulit tona sekata pun payah tau.

Aku ada try satu produk yang bagi aku cukup mudah untuk menggunakannya.Korang tau apa itu serum?

Serum adalah cairan yang mengandungi formula zat aktif yang sangat bergua untuk memperbaiki struktur kulit.Serum digunakan untuk memulihkan kulit wajah yang bermasalah.Ia digunakan untuk kecutkan jerawat,untuk dapatkan kulit tona sekata,Digunakan juga untuk anjalkan kulit muka.
Serum ini juga digunakan untuk kawal minyak muka yang berlebihan selain cerahkan kulit muka kita. Mana-mana wanita di luar sana yang dah berusia dan rasa kulit muka mereka dah tak tegang tu,bolehlah menggunakan 3D Gold Stemcell Serum ni kerana ia boleh tegangkan kulit muka yang menggeleber tu.Semuanya boleh diatasi dengan pemakaian 3D Gold Stemcell Serum.Penggunaan serum juga adalah salah satu cara untuk hilangkan garis halus dan kedutan muka.


Satu masalah aku bila dah jadi mak-mak ni,tidur pun tak cukupkan..Mulalah bawah mata tu gelap..Nampak lah muka lesu..Tapi dengan penggunaan Serum ni,ia digunakan untuk membantu hilangkan gelap bawah mata kita.Serum ini juga membantuk melindungi kulit dari sinaran UV.So dah tak takut untuk berpanas kat luar sana tu.

Macam masalah pada aku,eyebag ni hah..Payahlah nak hilang walau rehat dah cukup.selalunya dah jadi mak-mak ni,lewat tidur,bangun awal.Tak cukup rehat dan tidur ni penyebab eyebag ni keluar..huwaa...Jadi aku sorokkan dengan pemakaian cermin mata atau makeup yang tebal di bahagian mata.




Mereka yang tak bermasalah pun boleh juga menggunakan serum ini kerana ianya boleh menambahkan keayuan pada kulit muka...wah...banyak kebaikkan menggunakan 3D Gold Stemcell serum ni kan.Petuan kulit flawless ni mudah je,guna je 3D Gold Stemcell Serum.

Korang yang ingin mendapatkan Serum ini tak perlu risau kerana ianya adalah 100% buatan tempatan,dijamin berkesan.selamat,harga mampu milik.tanpa bahan terlarang,dijamin halal dan yang penting mendapat kelulusan dari KKM




Bagaimana pula dengan Cara penggunaannya?


Sila tekan 2 kali dan ratakan serum ke wajah,bawah mata,leher dan mata sebelum tidur selepas mencuci muka. Pakai 2 kali sehari untuk kesan maksimum bagi jangka masa panjang. Kesan akan dapat dirasai selepas memakai buat kali pertama. Anda akan rasa kulit menegang secara lembut kerana ia mempunyai kesan "INSTANT LIFTING" iaitu serta merta.





Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


You Might Also Like

11 Orang Komen

  1. memang bagus pakai serum je..banyak manfaat.

    ReplyDelete
  2. slh satu fungsi serum adalh untuk anti penuaan, mmg bgus pki serum ni

    ReplyDelete
  3. all the best..dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  4. Salam..Singgah dari Giveaway Review yang sama http://www.akifimtiyaz.com/2016/10/kulit-wajah-flawless-hanya-dengan-3d.html

    semoga berjaya..

    ReplyDelete
  5. Slm daripada Fiza. Semoga berjaya.. Singgah BW dr segmen yang sama.. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/wajah-menawan-dengan-3d-gold-stemcell.html

    ReplyDelete
  6. Best pakai serum ni..kulit jadi lembap je :)

    ReplyDelete
  7. Salam. Terima kasih hantar entri review produk Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

    Entri ini telah disenaraikan. Good Luck!

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai