Name Card percuma dari Pixajoy

Tuesday, November 22, 2016

Assalamualaikum

Seingat akulah,masa zaman sekolah je aku pernah buat Name card ni..Ingat tak masa zaman sekolah..Name card yang ada gambar-gambar cantik tu...Tapi itu untuk yang awal 70-80 an je..90an aku rasa dah takde kot..

Lepas tu memang dah takde dah name card ni semua.Yelah,kalau nak buat pun untuk apa kan..Mana aku ada bisnes pun nak ada namecard bagai ni..Tapi sejak jadi blogger,keinginan untuk buat name card tu memang ada..Teringinlah nak buat jugak walau aku ni blogger tepian pantai je.Lainlah yang dok join event sana sini tu,kira berguna jugak kan..

Sehinggalah,pixajoy bermurah hati untuk memberikan aku Name card ni secara percuma..Hoi!! mestilah nak kan...Walau aku tak tau nak buat apa dengan name card ni,jadi sesaja mengada-ngada nak jugak dapatkan name card ni SECARA PERCUMA aje.Rugi pulak lepaskan peluang ni.

Yang bestnya,boleh design sendiri name card korang di website pixajoy ni.Sempat lagi kalau korang nak mendapatkan khidmat pixajoy ni untuk menghasilkan kad yang cantik macam aku ni.
Nak tengok tak name card yang dah aku dapat semalam...cantik and i is sukalah sangat...Boleh buat simpanan..simpanan?? haah ler..simpan jelah..bagi kat adik beradik ke ...kawan-kawan ke..tu pun kalau diorang tu berminat nak simpan kad aku..entah-entah buang kat tong sampah.
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

namecard kisahsidairy
CANTIK TAK?????

Percuma dengan design yang boleh korang create sendiri atau boleh gunakan template name card yang dah disediakan untuk korang.Kualiti kertas pun ok..Aku memilih untuk menggunakan art card 260gsm with gloss lamination. Memang cantik ko!!

Untuk mendapatkannya korang boleh melayari website pixajoy di bawah ni




Terima kasih kepada pixajoy kerana memberikan name card ni secara percuma..Nanti bolehlah bagi kat rakan-rakan blogger yang nak card ni..nanti hakak pos ek..
boleh pm akak nanti tau...


You Might Also Like

9 Orang Komen

  1. Free? Nanti nak try tengok lah kat website tu. Tp smlm baru je tempah 1 box. Hehe

    ReplyDelete
  2. Free? Nanti nak try tengok lah kat website tu. Tp smlm baru je tempah 1 box. Hehe

    ReplyDelete
  3. dah tempah juga... lama tak nak dapat kak???

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak ida.. wahh lawanya. Baguslah free.. pixajoy memang awesome ;))

    ReplyDelete
  5. cantik kak..memang rugi tak grab harga free ni kan :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai