2

Assalamualaikum

Ehem..ehem...bila usia dah meningkat ni,macam-macam nak kena jaga.Tu belum lagi cerita yang kedut-kedut kat muka lagi.Tapi nak cari produk yang boleh membuatkan wajah kita kelihatan lebih muda dari usia tu memang payah la nak jumpa kan.Lagilah nak menghilangkan kedut-kedut kat muka ni.Nak menutp liang roma yang dah terbuka.itu semua perlu dijaga rapi supaya wajah kita ni taklah nampak tua dari usia yang sebenar..hehehe

Kalau korang nak tau,Olay regenerist miracle boost ni boleh digunakan untuk merawat semua masalah di wajah seperti kedutan dan penuaan.Ramai di luar sana yang mempercayai Produk Olay ini di mana rata-rata menggunakannya.



Olay Regenerist miracle boost membantu meningkatkan pembaharuan sel-sel permukaan kulit.Ia juga menyediakan 2x lebih anti-penuaan penembusan aktif ke dalam kulit.Baha-bahan anti penuaan yang ada di dalamnya membantu untuk mempercepatkan kesan ke atas kulit muka.Olay Regenerist miracle boost ini juga membantu melindungi kulit daripada kerosakkan oksidatif dan juga mengurangkan kedutan..Sebab tu bila memakainya,kulit wajah kita akan tampak lebih muda.


Di sini meh aku nak perkenalkan dua produk yang sedang dalam harga promosi di LAZADA..Rugi kalau korang tak grab sekarang tau.

Olay Regenerist Miracle Boost & Micro Sculpting Cream


  • Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence
  • Olay Regenerist Micro Sculpting cream-Moisturiser

Meh aku cerita kelebihan satu persatu produk Olay ni...huiii..Dengar perkataan muda pun aku dah suka tau..Ni pulak kalau memakai produk ni..lagilah muda kan...bhahaha...hakak memang muda selalu weh!

Olay Regenerist Miracle Boost & Micro Sculpting Cream

Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-essence ni meningkatkan lagi keremajaan kulit kita dengan pembaharuan sel-sel di wajah kita.Ia direka untuk meningkatkan penembusan aktif anti penuaan pelembap anda untuk meningkatkan metabolisme sel kulit dan pembaharuan yang menakjubkan.Kulit muda yang kelihatan sehingga 10 tahun lebih muda..Maknanya kalau aku pakai Olay ni,muka aku akan nampak awal 20-an la kan...Ia juga dapat mengurangkan garis-garis halus dan kedutan,liang dan firma kulit.
Olay Regenerist Miracle Boost & Micro Sculpting Cream

Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-essence disyorkan diguna untuk penjagaan kulit anda selepas anda membersihkan muka.Gabungan yang kuat Miracle meningkatkan Pre-Intipati dan Micro sculpting bersama-sama untuk meningkatkan pembaharuan sel-sel kulit dan memberikan 2x lebih anti penuaan dengan penembusan yang aktif ke dalam kulit.Hasilnya kulit lebih muda menakjubkan dan ianya terbukti untuk melihat wajah 10 tahun lebih muda....Harga ntuk Olay Regenerist Miracle Boost ini ialah RM63.80

Olay Regenerist Miracle Boost & Micro Sculpting Cream

Olay Regenerist Micro Sculpting cream-Moisturiser merupakan krim yang terlaris jualannya kerana ia adalah produk anti penuaan yang paling maju dan pernah memenangi anugerah Olay sebelum ini.Ia adalah hasil daripada lebih 50 tahun dalam penyelidikan olay dan dirumus dengan Amino-Peptide complex yang paling pekat dan Kompleks Hydra-Firming untuk mengangkat,firma dan membuatkan wajah anda kelihatan lebih muda.Formula dengan OliveM mengandungi ekstrak minyak zaitun yang membantu mempercepatkan penembusan bahan ke dalam kulit sehingga 10 lapisan.

Formula yang didapati di dalam produk ini membantuk untuk memperbaharui lapisan permukaan kulit untuk tekstur yang halus dan liang-liang halus.Ia juga mengurangkan garis-garis halus dan kedutan dengan lembapan.Menghidrat untuk membantu kulit yang lebih tegang.Harga Untuk Olay Regenerist Micro Sculpting Cream ini adalah RM84.90


Untuk dapatkan produk ini korang boleh klik SINI  .Jangan lupa menggunakan Lazada Voucher  ini "15LAPOCT30"  untuk mendapatkan 15% offer ye...Rugi kalau tak grab tau.







***If you like to participate in reviews like this in the future,please contact affiliate@lazada.com.my to join the Lazada Family

Post a Comment

  1. Wah.. Fiza memang pengguna olay dan Fiza percaya yang produk olay memang berkesan untuk kulit.

    ReplyDelete
  2. Dah lama berhenti guna olay....hihi..
    Nak try balik guna..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top