9
Assalamualaikum

Rezeki Allah swt nak bagi ni,tak kira dalam bentuk apa pun.Tak kisahlah ianya dalam rupa duit atau barangan.

Memang syok kan bila dapat tau kita memenangi apa jua barangan dan wang tunai.seronok weh.Macam semalam,tetiba aku dapat satu messenger mengatakan aku pernah join contest dari mereka.

Terus bagi details apa yang diorang nak...hahaha....kalau nak ikutkan banyak lagi contest yang boleh kita join.yang penting kita kena berusaha lah kan..Selebihnya serahkan kepada Allah swt.kalau ada rezeki kita insya allah...

Aku memang suka tengok rakan-rakan yang join contest kemudian diorang menang.Kekadang jeles pulak bila tengok diorang menang tu.Rasa nak join jugak lah kan contest yang diorang join tu..

Seperti yang aku cakap tadi,semua tu nak kena usaha.Kalau takde usaha untuk join,macam mana nak ada kemenangan tu..

Ni ha...aku pun tak tau bila aku join..Tapi alhamdulillah...aku terpilih...kita tengok nanti..apa yang aku dapat ye..


Post a Comment

  1. Allhamdulillah sis... tahniah klu dh rezeki tak ke mana...

    ReplyDelete
  2. Tahniah... memang terlampau banyak join contest lupa kan...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..
    Tahniah menang dan rezeki kalau tuhan dah catat untuk kita tak kemana ya..

    Posting terbaru AM Rumah Idaman : Stainless Steel Water Tank

    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki...pm pemenang,,memang terbaik..

    ReplyDelete
  5. Tahniah ye...rezeki awak lah tu hehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki akak. Tahniah kak

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top