Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov & Dec 2016

Friday, October 21, 2016

Assalamualaikum

Kembali lagi dengan Segmen Bloglist Azhafizah.com untuk bulan November dan December. Segmen Bloglist yang terakhir untuk tahun 2016. Macam biasa syaratnya mudah je. Hanya perlu copy paste je coding yang Fiza dah sediakan. Mudah je kan? Mana yang tak sempat join haritu, boleh join untuk bulan November dan December ni ye. Macam biasa pemilihan 10 blog akan dibuat melalui random.org.

KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN



Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov & Dec 2016
2. Copy coding dalam kotak bawah ni dan paste di ruangan HTML entry

3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov & Dec 2016 


Tarikh Tamat : 28 Oktober 2016
  Terima kasih atas sokongan semua ^__^

You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. Salam.

    Singgah dari segmen yang sama. http://iedyaabdullah.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-azhafizahcom-nov-dec.html

    ReplyDelete
  2. Salam...

    Singgah dari segmen yang sama... http://anagurlz87.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-azhafizahcom-nov-dec.html

    ReplyDelete
  3. singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-azhafizahcom-nov-dec.html

    ReplyDelete
  4. salam..
    singgah dari segmen yang sama...http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-azhafizahcom-nov-dec.html
    goodluck..
    btw saya dah follow blog awk..
    klau x keberatan..boleh lar singgah n follow blog saya :)

    ReplyDelete
  5. Jemput join..
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  6. Terima kasih supports segmen dari Fiza kak.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai