7
Assalamualaikum

Segmen Bloglist Nov ~ Dis 2016 Yana Pink Blossom | Dalam usaha untuk memeriahkan lagi dunia blogger ni dan menggalakkan kerajinan untuk blogwalking kat blog korang, Yana dengan sukacitanya melancarkan segmen pencarian bloglist beliau untuk ditempek di blog Yana Pink Blossom mulai November hingga Disember 2016 ini.

Sila klik BANNER untuk join!!!

*Cara Penyertaan*
  1. Buat entry bertajuk Segmen Bloglist Nov ~ Dis 2016 by Yana Pink Blossom;
  2. Copy & paste semua coding yang disediakan di ruangan entri anda (HTML);
  3. Pastikan banner ini di link kembali kepada entri asal iaitu entri segmen di blog Yana Pink Blossom. Sekiranya tidak, entri korang tidak diterima;
  4. Publish dan tinggalkan link entri korang di ruangan komen entri asal segmen sahaja. Komen di ruangan entri lain tidak dikira yer;
  5. Klik link yang diminta sebagai sumbangan jujur dan ikhlas (^^,); dan
  6. Tarikh tutup penyertaan adalah adalah 31 Oktober 2016 jam 12.00 midnight.

*Hadiah Penyertaan*

Post a Comment

  1. Singgah dari segmen yang sama.

    http://misspurple17.blogspot.com/2016/10/segmen-bloglist-nov-dis-2016-by-yana.html

    ReplyDelete
  2. Ade singgah... :)

    http://musicstyle29.blogspot.com/2016/10/segmen-bloglist-nov-dis-2016-by-yana.html

    ReplyDelete
  3. singgah

    https://belogs.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-nov-dis-2016-by-yana.html

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sebab sudi sertai “Segmen Bloglist Nov ~ Dis 2016 by Yana Pink Blossom”. Bloglist dah dikemaskini. Boleh singgah yer (^^,) Thanks again.

    Regards,
    SNM_Yana Afi Mohamed

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegment.. igt nk join jugak td.. dah terlepas pulak.. hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top