Bedak Ruam Bayi Penawar segala jenis Penyakit Kulit

Tuesday, November 29, 2016

Assalamualaikum

rawatan kulit

Pernah dengar tak Ruam Bayi Powder? Tahu tak kehebatan produk ini pada bayi dan anda?Ruam Bayi Powder ini dapat membantu mereka atau bayi  yang menghidap penyakit ekzema,psoriasis,ruam kudis buta,kurap,panau dan lain-lain.


Ia diperbuat dari bahan semulajadi dari tanah liat putih yang berkualiti tinggi.Yelah..risaukan bila anak kena penyakit-penyakit seperti ini..Mestilah nak tidur pun susah...So,solution untuk masalah ini adalah Ruam bayi Powder.Bedak dari tanah liat telah digunakan sejak zaman berzaman lagi dan menepati saranan Rasulullah SAW berkenaan penawar dari tanah untuk masalah kulit,

Dari Aisyah r.a.d, Berkata: Sesungguhnya Nabi saw berkata/berjampi bagi penyakit; Bismillah, Ini tanah bumi kami, dengan campuran air liur di kalangan kami, disembuhkan orang yang sakit di kalangan kami, dengan izin Tuhan kami.“ (Sohih Bukhari: Kitab Attib; Bil:5745)
Keistimewaan Ruam Bayi Powder ini


  • Bedak ini dihasilkan daripada 100% tanah liat yang mengandungi mineral semulajadi
  • Ia mengnadungi mineral semulajadi yang bertindak menyerap segala kotoran dan toksik yang terdapat pada kulit.
  • Cepat meresap dalam kulit.Kulit terasa sejuk dan lembut.
  • Satu bekas tahan agak lama.Selalunya boleh digunakan sehingga beberapa bulan.
  • Walaupun ia tidak semahal produk-produk lain,alhamdulillah setiap kali sapu ruam atau penyakit kulit anak-anak kita akan berkurangan.
  • Bebas paraben dan juga bahan-bahan kimia yang berbahaya.
  • Selamatlah anak-anak nada terutama yang masih bayi,sebab kandungannya dari 100% bahan semulajadi sperti tanah liat putih dan air galian yang telah ditapis secara khusus.
  • Ruam bayi powder ini sememangnya sangat menjadi pilihan ibubapa untuk bayi mereka terutama masalah berkaitan ruam.Ramai yang cakap berbaloi dan berkesan



Lihat sahaja testimoni mereka yang sudah menggunakan Bedak Ruam bayi ini




Nak ingatkan Korang 'Pastikan Beli yang Original "

Untuk korang yang ingin mendapatkan maklumat dan juga harga sila lawati Official Website di bawah ini.




Facebook


Phone

HQ  En. Hafis 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran) 
 Puan Nurul : 017 6239935 ( Produk Owner)  




#bedakruambayi #ruambayipowder #psoriasis #eczema  

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. Assalamualaikum kak ida. Wahh bagus ni sebab paraben free, takde bahan kimia.

    ReplyDelete
  2. tak nampak macam powder tapi nampak macam krim je. bagus kalau ada ubat ruam ni.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"