Big Baby Fair Di Lazada 23 NOV-27 NOV 2016

Wednesday, November 23, 2016

Assalamualaikum

Nak bagi berita gembira buat mommy and daddy yang ada anak di luar sana..Yang takde tu pun boleh survey untuk anak yang bakal lahir tu kan.

Apa berita baik tu..Yessss...Tajuk pun dah tau kan Lazada ada sales untuk semua barangan baby..Wah..syoknya..Ada kan Parents yang dah gaji..Of courselah ada sedikit simpanan wajib setiap bulan untuk membeli barang keperluan bayi.

Antara barang keperluan yang penting bukan sahaja bagi aku,tetapi bagi parents di luar sana adalah susu dan pampers..YESSS..itu adalah benda wajib yang perlu aku beli.Kalau ada offer yang best-best selalu aku akan beli lebih dari biasa.

So,inilah masanya untuk ibu-ibu...bapa-bapa membeli keperluan anak luar biasa tidak seperti setiap bulan..Lazada sedang mengadakan Big Baby Fair dengan diskaun sebanyak 80%..APA??? 80%...Jarang kan dapat dengan offer sebanyak tu.WOW!!! bestkan..❤❤ Hati ada sikit bunga lah..



Ok..Jom dapatkan cepat-cepat sebelum offer ni habis sebab Big Baby fair hanya berlangsung dari 23 Nov sehingga 27 Nov 2016.So harus jangan lepaskan peluang tu..

Boleh Klik sini Baby Big Fair Lazada 2016



Hah...Betulkan...Apa juga jenama,semuanya dengan harga yang super awesome..So boleh spend duit untuk berbelanja keperluan anak-anak di sini.



You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. Aida masih selamat dari diserang lazada 😆😆😆

    ReplyDelete
  2. mak² mesti suka ni kalau ada sale barang baby kan :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"