DD Perfection Cream By Ailinskincare

Wednesday, November 09, 2016

Assalamualaikum

Ni nak cakap berita sebenar ni.Kulit aku ni memang sensitif sikit..Berminyak,so kalau nak cari apa-apa brand foundation yang sesuai untuk kulit muka aku ni memang payah.So,aku memang tak menggunakan apa-apa foundation pun.Aku just sapu moisturizer je,lepas tu dah pakai bedak.

Kulit aku ni sensitif,bila salah pakai foundation,confirmlah berminyak ibarat dah boleh goreng telur kat muka ni.Sampailah aku menemukan satu foundation yang sesuai sangat dengan kulit muka aku yang jenis berminyak ni.

dd cream



DD perfection Cream by Ailinskincare menepati ciri-ciri yang aku cari.Alhamdulillah,bila pakai DD cream ni,memang langsung tak berminyak.Tak payah nak sapu bedak banyak kali untuk hilangkan minyak kat muka ni.

DD Perfection Cream by Ailinskincare ni mempunyai pelembap serta sunblock SPF 35 yang mampu membantu kulit saat kita berdepan dengan sinaran UV.Ia juga berperanan sebagai bedak asas(foundation) dan boleh digunakan bersama bedak yang bersesuaian.
Sapuan bedak yang sesuai akan memberikan warna tona kulit yang cantik dan tahan 12 jam.DD cream ni memang tak melekit.Ia juga mempunyai anti aging dan anti wrinkle.


Bahan-bahan yang terkandung di dalam DD Perfection Cream ini adalah
  • ekstrak Jojoba
  • Collagen
  • Allantoin
  • Minyak kelapa
Cara menggunakannya
Gunakan Softly toner,kemudian ratakan DD cream menggunakan span atau berus lembut.Boleh gunakan bedak pilihan korang 

Ianya boleh tahan sehingga 5 bulan tau..So far aku dah gunakan 3 bulan dah...

Testimoni mereka yang sudah menggunakan DD cream ni


testimoni dd cream

testimoni dd cream



Untuk korang yang ingin mendapatkan DD Perfection Cream ni boleh terus whatssap 

Kak Nisa : 0197894287






You Might Also Like

3 Orang Komen

  1. berapa harga kecik gini kak?dulu saya suka pakai molly doll foundation,,sekarang dah mahal

    ReplyDelete
  2. Lama dah muka ni tak tempek foundation..

    ReplyDelete
  3. Lama dah tak pakai foundation,,tepek bedak jer

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"