Kami Di Melaka

Friday, November 25, 2016

Assalamualaikum

Dari sehari ke sehari nak update blog.Memang sekarang ni sedang bercuti.Seperti biasa time bercuti memang jarang nak sentuh blog.Yang ada pun cuma auto publish sahaja.

Start dari rabu tuari lagi dah ada di Melaka.Kali ni umi bawa kak fiyah dengan nenek sekali.Anak saudara berkahwin,jadi amik cuti dua tiga hari untuk tolong apa yang  patut.

Excited la kak fiyah bila umi ajak dia berjalan..Memang lama dah tak bawa dia balik ke kampung.Alang-alang dah bercuti lama ni,bawa dia sekali..

Ada ke blogger Melaka kat sini..Setahu aku,ramai jugak blogger Melaka.Cuma mungkin tak sempat nak berjumpa kalau dekat pun.Al maklum,mak pengantin tak sempat nak on fb waima ada je peluang nak jengah sekejap..Ni pun,as usual,tak boleh nak tidur ni..update la dulu..kasi bersih..

Ok..see you soon.Belanja gambar kakak ngan adik dulu la ye..

Kakak kalau disuruh bergambar,ade jelah dia nak buat aksi2 macam ni..

You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. Melaka antara tenpat yang best nak bawa family pergi bercuti.

    ReplyDelete
  2. cntik ye rambut, rambut lurus..comel sgt

    ReplyDelete
  3. wah jejalan ke puan? seronok anak2

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"