Menang Giveaway dari ainzunnur

Thursday, November 03, 2016

Assalamualaikum

Of course seronok bila kita menang dalam apa-apa segmen atau giveaway.Tak kisahlah apa bentuk hadiah pun kan yang akan kita terima.Tapi rasa puas dan happy.

Memang sekarang ni aku suka sngat nak join giveaway..Masa awal pembabitan aku dalam blog pun,itu adalah benda wajib untuk aku buat..Join..join dan join lagi..Untung sabut timbul...walau tak menang pun,at least kita boleh la blogwalking ke senarai peserta yang join.Bukan untuk suka-suka aja,malah ia bertambah rakan blogger,bertambah visitor datang blog kita, dan bertambah la pageview kita setiap hari kan..Untung jugak disitu

Kali ni saja aku nak update pasal kemenangan aku dalam giveaway..Hah!! itu pun nak buat entry..Ada akak kesah!! ok...if u tak kisah,tapi i kisah..i gembira tau menang...bhahahaha...

Aku tak tau apa yang bakal aku menangi...sebab kata tuan blog,siapa yang cepat emelkan,boleh dapat hadiah yang best-best..aiyakkkk....dah terlambat nau ler nak email ni...

tadaaa..nampak tak nama blog kita tu...

Tak sabar nak tunggu hadiah sampai..nanti aku tulis kat blog ea...

You Might Also Like

10 Orang Komen

  1. Assalammualaikum. KSD,

    Alhamdulillah menang.. moga KDS sukses berblog dan ramai rakan blogger k. Amiinn..

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Tahniah SR..
    Alhamdulillah murah rezeki

    ReplyDelete
  3. Wahh.. tahniah!

    And salam perkenalan.. :D

    ReplyDelete
  4. tahniah kak..bertambah bersemangat join GA kan kalau menang

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini....tahniah dah menang..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"