Mister Potato Chips Berperisa Keladi

Wednesday, November 30, 2016

Assalamualaikum

Nak kata viral kat facebook tu tidaklah..Tapi bila ramai yang dok post kat fb pasal Mister Potato Chips berperisa keladi tu,rasa teringin jugak la kan nak mencuba.

Dari bulan lepas lagi rasa nak beli,tapi tak terbeli-beli..Tapi di Melaka tempohari,bila dah masuk 7E,ternampak Mr.Potato ni..Huii..memang hebatlah sebab kat ruangan tu,tinggal 3 tin je..Mungkin ramai yang suka dengan keenakkan rasa terbaru ni..Alhamdulillah...dapatlah sambar seketul...


Nampak tak siapa yang menakluki Mr.Potato tu..Dapat pada dia,memang taklah dia nak bagi kat orang lain kan

Harga?..hehehe...aku pun dah lupa harganya..So far,aku sukakan rasa mr.potato perisa keladi ni,rasa lemak-lemak masin dia tu,rasa nak makan..makan...dan makan lagi..


So kalau korang nak dapatkannya,di mana-mana kedai pun ada kot..Tapi kalau takut tak jumpa,cari je kat 7E-leven...confirm ada..

You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. lama cari masih tak jumpa, NNTI NK CARI KAT 7E TP TU LA HARGA MEMANG MAHAL CIKIT KAN

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum ida...mmg sedap rasanya...:)

    ReplyDelete
  3. Sally ada perasan tapi tak terasa nak beli lagi..hahahaha

    ReplyDelete
  4. Ijat peminat ni.
    Tapi yg keladi ni lom beli...
    Will try.

    ReplyDelete
  5. sedap sangat..boleh buat asyik nak makan tu je :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai