Thursday, December 08, 2016

# lazada # online revolution

Parcel Of Joy Lazada Sempena Lazada Online Revolution

Assalamualaiku

I'm Happy !! I'm Happy...Macam tulah bila aku terima #boxofjoy dari Lazada tempohari.Ingatkan aku dikecualikan untuk menerima Hadiah yang macam poket doraemon..Bukak je box tu semua ada dalam tu..Wah...manyak syiok ooo..

Ok ni sebenarnya aku nak bagitahu sebelum aku cerita panjang dengan Box ni.Sebenarnya Lazada sedang mengadakan Online Revolution sempena tarikh 11.11.2016 ni..Setiap tahun Lazada Malaysia akan mengadakan jualan besar-besaran dan offer sehingga 95% tau..Banyak pulak tu barangan yang harga murah-murah.Dengan Tagline Brands For All ni,ia bukan sahaja untuk satu barangan atau produk.Ia termasuk semua sekali tau..Dan Jualan besar-besaran tu bermula dari 11.11.2016 sehinggalah 12.12.2016


So masih sempat untuk korang shopping secara online.Senang je kan bila shopping online..Just tunggu barang sampai depan rumah je..


Inilah dia Box Of Joy ni...Nak tengok apa dalam Box ni??

Tadaaa...Macam-macam ada...Kan aku kata,dah macam poket doraemon..Ada satu je baramg yang takde dalam kotak ni iaitu sepaket maggi Royal tomyam.itu aku dah bedal dulu..

Ok..Meh aku cerita satu persatu apa yang ada dalam kotak ni ye..

white coffee pandan


White Coffee Pandan ni korang boleh dapatkan di Lazada tau.Bila korang dah dapatkan White Coffee Pandan ni,of courselah kenalah ada Nescafe Gold Blend Barista Red machine Bundle ni
Untuk Dapatkan Machine ni,Korang tengok LINK ni.Korang boleh dapatkan dengan penjimatan sebanyak 48% tau...Jimat kan

Selain tu,ada satu produk yang menjadi rebutan antara aku ngan husband...Last-last anak aku yang dapat sebab bila dia tengok phone,boleh la dia dengar dengan jelas dengan adanya Wireless Speaker..Just on kan bluetooth kat phone,automatik korang boleh gunakan Wireless Speaker ni.

wireless speaker dari logitech

Wireles Speaker Dari Logitech ni jugak korang boleh dapatkan dengan harga yang murah di SINI tau.
Apa istimewanya Wireless Speaker ni,ia boleh digunakan secara bluetooth je.,.Tak payah guna wayar untuk sambungkan ke phone.Boleh support untuk Phone calls.30ft wireless range dan bateri tahan sehingga 5 jam.

scandisk ultra dual drive
Scandisk Ultra Dual Drive 3.0 juga antara jualan yang panas yang perlu korang dapatkan segera tau.Bestnya Dual Drive ni,especially pengguna androids tau..Boleh terus remove gambar,video dari handphone ke Dual drive ni..Syokkan..Taklah memory full je dalam handphone.banyak lagi penggunaan yang best untuk Dual Drive ni.So,korang boleh tengok di SINI jugak

Nestle Full cream milk

Nestle Just Milk Full Cream Milk bagi mereka yang sukakannya,boleh dapatkan diSINI tau..Ia adalah produk terbaru dari Nestle yang diimport dari New Zealand dan Australia.

whipe tissue mamypoko

Bagi ibubapa yang merupakan pengguna setia MAMYPOKO,jangan lupa dapatkan  Mamypoko Open Air Fit Tape(2pack) dan dapatkan percuma Baby wipes cottony soft with Fragrance.Untuk dapatkannya,sila klik SINI ye


mythic oil


Selain dari tu korang juga boleh miliki rambut yang cantik dengan penggunaan Loreal Mythic Oil set dengan pembelian di SINI.Dah cukup berbaloi bila korang beli set ni..Kerana dalam satu set mengandungi Loreal Professionnel Mythic Oil 250ml,Loreal Profesionnel Mythic Oil Conditioner 190ml,Loreal Profesionnel Oil Mythic Masque 200ml.Bagi aku lebih bagus beli set macam ni..Jimat duit.

milo
For sure punya korang akan membeli milo ni setiap bulan kan..Why not korang beli time harga murah ni.Bukan sahaja murah,korang bakal memiliki beg Ola bola ni secara percuma tau.Untuk pembelian korang boleh tengok kat SINI

                                beg ola bola

Lagi satu aku nak bagitahu,Barangan maggi pun korang boleh dapatkan di Lazada Online Revolution ni.Ni terbaru Maggi Royal White Tomyam.Untuk pembelian 2 pek maggi ni,free delivery tau..syokkan..Produk tu korang boleh dapatkan diSINI


Pendek kata,korang akan berpuas hati dengan pembelian hujung tahun ni..Syok wehh..

Ada lagi barangan seperti TEFAL ,juga korang boleh dapatkan dengan harga yang luar biasa tau.


so "JANGAN LEPASKAN PELUANG BERBELANJA SAKAN " hingga 12 DISEMBER 2016

Rasanya ada masa lagi untuk shopping di Lazada ni..So jangan ketinggalan ye..Happy Shopping korang!








8 comments:

  1. Akak ada shopping ke kak..hihi..

    ReplyDelete
  2. mcm2 ada ye,bengkek je lazada buat sale time tengah bulan..
    hahaha

    ReplyDelete
  3. white nescafe perisa pandan tu memang best. Dari tak suka minum jadi suka pulak hehe :D

    ReplyDelete
  4. bestlah..now mmg dpt ktak mcm ni ke?

    ReplyDelete
  5. suka speaker denagn chopper denagn disk..hehhee

    ReplyDelete
  6. semua barang best-best..memang happy bila dapat kan :)

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81