Bila mereka berjumpa

Saturday, December 24, 2016

Assalamualaikum

Hai korang...selamat berhujung minggu..Apa aktiviti korang cuti-cuti ni..Aku just balik kampung je..Dah seminggu tak jengah anak..Rindu pulak kat dia..

So plan lah minggu ni balik kampung..Ingat nak balik hari jumaat malam..tapi memandangkan kereta belum siap untuk di repair,terpaksalah tunda hari sabtu..

Oh ya..Nih nak bagitau korang.Ada tak korang perasan dua hari ni aku ada buat Vlog..Sebenarnya aku menyahut cabaran dari broframestone untuk join Projek 2017 beliau yang akan dilancarkan pada tahun depan..Harap-harap aku dapat diterima untuk join Projek 2017 nanti..

Ini baru hari kedua aku buat Vlog ni..Tapi apa aku pelajari dari membuat Vlog ini adalah membina keyakinan diri.Bercakap depan kamera handphone sendiri..Memang masa baru baru buat tu macam tak confident..sekarang pun masih kurang confident nya jugak..Cuma aku kena usaha untuk memantapkan diri untuk membina keyakinan diri aku..insya allah..akan terus cuba dan cuba..

Harap korang boleh support aku eh!. Kepada yang cakap-cakap belakang tu aku tak boleh nak halanglah kan dari orang bercakap..Itu hak masing-masing..Terpulanglah kan..hidup kena move on..betul tak.

Oklah..habis bab cerita tu..Moh ler layan cerita anak beranak pulak..Budak berdua ni macam biasalah..kadang baik,kadang gaduh.lumrah kan.hehe..

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. assalamualaikum ida...seronok kakak yer bila mama n adik balik kg...:)

    ReplyDelete
  2. Tahniah sbb dah buat Vlog - bkn mudah tu!

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai