Contest Cash Rm100 anjuran JDT BLOGGER

Thursday, December 29, 2016

Assalamualaikum

Hai korang..Ingin aku mewark-warkan kat korang tentang Contest yang sedang berlangsung di facebook.Mungkin ada yang dah menyertai contest ini..dan mungkin ada yang belum mengetahui tentang Contest ini kan

So,meh sini aku nak bagitahu kat korang,jangan lepaskan peluang untuk merebut Hadiah berupa wang tunai sebanyak rm100 ni..


Caranya sangat mudah


💵 CONTEST CASH RM100 

Contest ini ditaja oleh #jdtblogger. Hadiah utama berupa cash RM50 X 2 orang.
Jadi syarat simple untuk join adalah :-
1. *LIKE* post ini - WAWA ASHIHARA
2. *LIKE PAGE & FOLLOW IG* JDT Blogger 
Page - www.facebook.com/jdtblogger
IG - www.instagram.com/jdtblogger
3. *COMMENT* 'alhamdulillah'
4. *SHARE* status ini
Contest akan tamat pada bila2 masa. Pemenang akan diumumkan secara rasmi di page JDT Blogger bagi yang bertuah.
*penaja akan check*
Jangan lupa set as SEE FIRST untuk tidak ketinggalan update dari situ.
 saguhati random - topap rm5 x 1 & Voucher discount worth to rm50 utk 2 org. Order sticker label, dapat diskaun rm50.



So..JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANGI CONTEST INI YE..Korang tak perlu buat entry ye...sebab contest ini hanya berlangsung di facebook sahaja..Kalau tak jumpa boleh tengok di wall WAWA ASHIHARA

You Might Also Like

6 Orang Komen

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai