Entry Khamis yang santai

Thursday, December 15, 2016

Assalamualaikum

Entry santai-santai plus sakit hati je ni.Biar meroyan dalam blog jangan meroyan kat luar blog..Kalau meroyan kat luar blog kang..ada jugak kena kick orang-orang kat sini..

Nilah padahnya bila tak bekerja di dalam satu team.Ada yang taknka membantu..ada yang taknak belajar..ada yang taknak bertanggungjawab dalam apa jua pekerjaan mereka..Didalam organisasi bekerja..Kalau takde sikap toleransi memang tidak akan berjaya..

Dalam company aku bekerja ni,dah berapa department aku diletakkan..Dari Admin jadi store ,jadi qaqc clerk..jadi receptionist..ape-ape jelah..dah macam barang gantian..Tapi takpe..walau dekat mana aku ditempatkan pun,aku still boleh bekerja..yelah..company kecik..budget diorang pun kecik..so kita layankan jelah..

Bila stress ni,terasa nak pergi bercuti..Rasa nak spend time kat bilik hotel yang mahal..ko mampu ke?Bawak anak pi jalan-jalan..

Nak gi spa..urut satu badan..hilangkan tension ni hah..walau tak tau apa sebab tenaion tu..
(zikir jangan dilupakan)

sorrylah kalau korang baca entry meroyan aku ni..syok jugak layan perasaan ni sorang-sorang kan..ok bai

You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. memang susah le kalo ada opismet yang macam ni..

    ReplyDelete
  2. betul tu kak...pening layan karenah orang..

    ReplyDelete
  3. tak pe la kita anggap positif, wlaupun di mana2 letak kita, kita pandai buat keje, we can do anything description. lama2 depa akan nmpk kelebihan kita..

    ReplyDelete
  4. its ok sis... tak pe meroyan lepaskan tension... jgn byk fikir sgt sis... let go jer... insyaaAllah ok...

    ReplyDelete
  5. rasanya bekerja di mana-mana akan terjadi macam ni.. itu lumrah.. jadi bersabar jerlah... luahkan dlm blog...hehehhee

    ReplyDelete
  6. Sabar yer akak..jgn stress2 xbagus.. chill okiess..😘

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"