Nak dengar pun jelas dengan Logitech X100 Mobile Wireless Speaker ni!

Wednesday, December 21, 2016

Assalamualaikum

Kadang-kadang tak semua handphone boleh dengar dengan jelas bila orang telephone.Dan jugak kalau kita nak main video atau lagu untuk didengar dengan kuat.Kalau bukak kuat-kuat dekat phone,takut rosak pulak speaker kat Phone tu kan.

Meh sini aku ceritakan sedikit lah bila ada produk yang boleh memberikan kita suara yang lebih jelas macam speaker radio atau komputer ni.Ni hah Logitech X100 Mobile Wireless Speaker yang tak perlu pun kita cucuk dengan handphone..Yang lebih awesomenya adalah,boleh dengar macam kita bukak speaker kat komputer ko!! Sebab aku sukakan Wireless Speaker ni,kita tak payah nak sibuk-sibuk cucuk kat telepon tau..Korang just on je bluetooth kat Wireless Speaker ni dengan telepon korang..Mudah weh!!
bluetooth speaker


Jadi tak bergaduh sangat dengan anak aku ni bila dia mintak aku besarkan suara kat phone ni..kalau dia tak dengar jugak,mahu aku hantar di pi check .Korang jugak boleh adjust kekuatan volume di tepi Speaker tu sahaja..Letak je kat mana korang nak letak Bluetooth speaker ni...

wireless speaker logitech
Bahagian tepi bluetooth speaker ni yang ada simbol "tambah" "tolak' dan bluetooth

+ = untuk membesarkan suara
- = untuk mengecilkan suara
yang lagi satu tu simbol bluetooth untuk korang sambungkan ke device bluetooth hp korang

So bila dah ada Logitech X100 Mobile Wireless Speaker ni,boleh mengurangkan kerosakkan pada speaker phone kan..Korang nak bawa kemana-mana pun senang..

Apa lagi kelebihan Logitech X100 Mobile Wireless Speaker ni..meh kita usha..

  • Great acoustics with clear highs, mids and bass
  • Compact portable design with wrist and backpack cord
  • 30 ft. wireless Bluetooth connectivity
  • Control volume & calls from mobile phone
  • Built-in 5-hour rechargeable lithium-ion battery
Oklah bila dah tahu apa yang best tentang Speaker ni..Nak tau jugak kan di mana boleh didapati Speaker ni..Haruslah Di LAZADA Malaysia.

Untuk Dapatkannya korang boleh klik terus link SINI ..

You Might Also Like

9 Orang Komen

  1. informasi terbaik...salam singgah lokmanamirul.com

    ReplyDelete
  2. macam best jer nti nk usha kt lazada la hihi

    ReplyDelete
  3. Ini anak kakak belum tahu ni Eda
    Kalau tahu mesti dia pun nak juga.

    ReplyDelete
  4. menarik..

    selamat tahun baru 2017.. :)
    terima kasih sebab rajin singgah dan komen blog MF...

    ReplyDelete
  5. Pergh!! Ohsem nie..
    Boleh buat konsert kat umah.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Bestnyee.. rasanya mahai gak harganye kan..

    Rajin ida buat vlog skrg.. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  7. boleh rekemen dekat suami ni. dia tgh cari speaker

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"