Sandisk Ultra Dual Usb Drive 3.0 terbaik

Friday, December 02, 2016

Assalamualaikum

Kalau dulu kita kenal pada pendrive je kan..Boleh masuk itu ini dalam tu.Senang kerja..Space kat phone pun takdelah sesak dengan gambar dan video.Tapi hanya boleh gunakan dekat komputer sahaja kan.

Bila mak yang dah ada anak ni,kekadang upload video banyak-banyak kat phone,lama-lama memory full...Handphone pun boleh jadi hang kan bila dah banyak macam tu..isshhh..semua payah la..Bila nak alihkan gambar-gambar dalam phone,terpaksa keluarkan memory dan masukkan kat pc..lagilah leceh.


Tapi..dengan adanya SanDisk Ultra Dual Drive 64gb m3.0 Usb flash Drive for android & computers ni,lagi memudahkan kerja mengalihkan gambar dan video sekelip mata sahaja.Cuma perlu cucukkan Sandisk Ultra Dual usb ni ke handphone dan sedia alihkan gambar atau video ke dalamnya.

SanDisk Ultra Dual Drive 64GB m3.0 OTG USB Flash Drive for Android & Computers  



Tak perlu ambil masa yang lama kot untuk memindahka file ke dalamnya..
Kalau korang tak clear lagi bagaimana untuk memindahkan file ke dalam usb ni,boleh tengok video dari blogger nadia johari di bawah ni ye

                               

Syokkan..Dalam Sandisck dual usb ni aku penuhi dengan Phonics song,Upin ipin dan didi and friends..ada jugaklah cerita-cerita lain khas untuk naura tu..

Sebenarnya aku nak elakkan dia bermain dengan gadget.Korang pun tau kan,kalau terlebih expose dengan pengcahayaan dari handphone ni,boleh memudaratkan kanak-kanak berumur bawah 12 tahun..Bila dengan gadget,for sure,diorang akan tengok gadget tu dengan dekat.Dalam keadaan duduk pun bahaya sebab mereka akan bongkokkan badan..

Bila dah ada Sandisk Usb Dual ni,aku pindahkan movie dan lagu dari phone dan terus aku pasang di Tv,And sure,naura boleh tengok dengan keadaan yang selesa..At least sambil bermain pun,dia boleh lagi menonton siri kegemaran dia iaitu Derrick & Debbie tu.

So,dengan tenangnya aku boleh buat kerja di dapur, sambil tu boleh menyanyi bersama dia.


Hah...boleh tengok di tv dalam keadaan yang jauh..kan...



Sebab tu korang jugak boleh dapatka Sandisk ultra Dual drive ni dengan harga yang murah..Nak pulak sekarang ni Lazada sedang mengadakan promosi sempena ONLINE REVOLUTION sehingga 12 Disember 2016 ni.

Apa yang best lagi tentang ni


Untuk mereka yang gemarkan Gadget dan barangan techies ni,Promosi dari lazada sedang berjalan dari 29 November sehingga 6 Disember ni..




Klik sini untuk Promosi barangan Tehcnologies ni

Untuk Harga Sandisk ni berbeza pada sizenya tau..Macam aku punya ni,size dia 64GB..so,besar sikitlah...Kalau korang nak yang bersaiz kecil pun ada,Ada 16gb,32gb dan banyak lagilah size dia,Ikut keperluan dan kemampuan korang..Harga untuk Sandisk Ultra Dual aku tu,berharga Rm71.00..Sekarang ni tengah sales,lain pulak la harganya..So,korang cepat-cepatlah grab satu..






You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Terbaik.
    Gajet cute yg amat mudah.
    Aida ada 1 lebih kurang gini...

    ReplyDelete
  3. Alah, utk android je ke? Igtkan boleh guna utk iphone jugak. Nasib baik x beli lagi

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
  4. dunia makin canggih..senang kerja :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai