Suprise Birthday Untuk Emak

Tuesday, December 13, 2016

Assalamualaikum

Jumaat yang lepas,Birthday my mom yang ke 53 tahun.Kami adik beradik dah plan awal untuk "Suprise Birthday" dia..

Tapi plan asal macam kelam kibut sikit sebab malam tu dia ada Majlis Marhaban di rumah jiran aku..Tukar plan di saat akhir..Sebab adik aku dah bagitahu kat dia awal-awal supaya balik cepat..Adik aku bagitahu yang dia kena balik malam tu jugak..So.selepas dia keluar tu,kitorang dok set up mana yang patut..Mastermind dalam plan ni adalah ayah aku..Tapi dia tak tau yang dia pun kena kejutan jugak..bhhahaa...

Nak tengok suprise birthday malam tu? ala...baru perasan terbalik video ni..
video


Me,emak dan ayah...


 Nasib baiklah sempat buat preparation memandangkan aku bekerja hari tu..Balik kerja terus rushing balik kampung..Nasib baik jugaklah kampung tu tak berapa nak jauh..Ada juga adik-adik kat rumah yang boleh membantu untuk persiapan..thanks kat korang..yang penting mak ngan ayah happy je malam tu..

Antara adik-beradik yang menjayakan suprise birthday malam tu

Yang paling seronok dan riuh rendah adalah anak-anak saudara aku..emm...tak payah lah kan nak jemput orang luar..Anak beranak kami ni pun dah besar...hahaha...




You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. Wah!! Seronoknya dapat buat suprise macam nie..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...surprise yang berjaya..

    ReplyDelete
  3. Sronok dpt kumpul adik bradik buat suprise mcm ni

    ReplyDelete
  4. seronok dapat buat surprise untuk orang yang tersayang..selamat hari lahir untuk mak akak.

    ReplyDelete
  5. bestnya... moga mak panjang umur n d murahkan rezeki sntiasa :) selamat ulang tahun

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum ida...wah !! bestnya...seronok hati mak dpt suprise dr anak mcm ni...:)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"