Wednesday, January 18, 2017

# Challenging post

31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 2 - Gambar setahun yang lalu

Assalamualaikum


Dah sampai hari kedua.Untuk 31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 2 - Gambar setahun yang lalu kedua ni,kena up gambar setahun yang lalu..Tak dinyatakan disini gambar apakah setahun yang lalu,,so kita check it out apa gambar setahun yang lalu
31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 2 - Gambar setahun yang lalu
..

Gambar ni diambil masa Nur Naura Auni berusia 5 bulan..Dan sekarang ni umur dia hampir menginjak ke 2 tahun...Sangat berbeza jika dibandingkan dengan sekarang..Kalau dulu dia nampak sangat montel.Sekarang ni kurang sikitlah..Cuma bab makan tu lebih dari dulu...Dekat tangan memang selalu nak ada makanan..



2 comments:

  1. ala omeynya

    yela budak dah kuat melasak jadi kurang montel sikit lah kan. as long dia nak makan, baguslah. ehhehe

    ReplyDelete
  2. Comel sangat dan gebu sebab masih belum ligat lagi
    Sekarang dah ligat lebih tu yg susut sikit

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81