31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 4-Apa yang ada di dalam Beg - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Friday, January 20, 2017

31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 4-Apa yang ada di dalam Beg

Assalamualaikum

Ok...Dah masuk hari ke 4.Apa pula 31 day Challenge untuk hari ni pulak..Ini dia 31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 4-Apa yang ada di dalam Beg


31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 4-Apa yang ada di dalam Beg


Dlam beg takde benda pun yang banyak untuk di bawa ke tempat kerja..Beg kecil yang hanya mengandungi beg makeup,purse dan kunci sahaja..Extra beg kosong tu memang saja bawak..Kot lah pegi shopping apa-apa tetiba takde beg plastik kan...❤❤❤

Tada....simple je kan yang ada dalam beg..Kalau beg untuk berjalan besar sikit...Sebab nak bawa segala pampers,susu dalam tu..ehehehe





3 comments:

  1. weeeeee ni beg anak dara namanya.

    ReplyDelete
  2. beg ada ada segala macam di dalamnya hehhe

    ReplyDelete
  3. bagus nyer ada siap shopping beg.
    terbaik lah...

    ReplyDelete



Post Top Ad