31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 5-6 Perkataan menggambarkan diri aku

Saturday, January 21, 2017

Assalamualaikum

Dah masuk hari ke 5 untuk 31 Day Challenge By JDT Blogger...Aku percaya ramai blogger di luar sana yang dah pun sampai ke hari 17 kot..kalau tak silap akulah.

Untuk Hari ke 6 ni,6 Perkataan menggambarkan diri aku.


** Nampak Sombong**
Tapi sebenarnya bukan sombong,nak tau aku sombong ke tidak,kenalah kenal dulu dengan tuan Empunya badan


**Cepat Marah**
Memang aku jenis yang cepat marah,tapi dalam mana keadaan pun,aku cepat reda dengan kemarahan aku ni.



**Pendiam**
Bagi orang yang tak kenal,memang aku ni pendiam,tapi dah lama barulah becok bagai nak rak




** Cepat Kasihankan Orang**
YES..Kalau peminta sedekah,atau siapa-siapa sahaja yang datang pada aku untuk mintak sesuatu,rasa tak boleh menolak..Walaupun kadang-kadang aku tak mampu nak berikan apa yang diminta,aku tetap akan rasa bersalah dan sedih.



**Penyayang**
Mungkin semua orang ada kot perasaan tu...Tak taulah kalau korang takde,..hahaha


Apa lagi ek..entah la aku pun tak tau...yang penting aku happy go luck je..life must go on kan..keep move on...Jangan pernah mengalah untuk berjaya ok








You Might Also Like

3 Orang Komen

  1. samalah..orang cakap saya sombong tapi belum kenal belum tahu ok! kan..hehe

    ReplyDelete
  2. ramai yg ckp sombong. tp bila dorang dh kenal kita baru tau ramahnya kan. hehe

    ReplyDelete
  3. ya, betul !! jangan cepat mengalah untuk berjaya. move on

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"