Baby Love Playpants Nano Power Plus Memberikan Penyerapan yang lebih cepat

Monday, January 09, 2017

Assalamualaikum


Hai korang...Wah..seronok si manja ni bermain tanpa rasa gelisah kan..Bukan gelisah apa,bila diapers yang dipakai si manja ni cepat sahaja berat dan kadang kala  diapers yang dipakainya menyerap dengan lebih banyak tetapi mengalami kebocoran...haruslah si manja tu gelisah kan.Lagi pulak si manja lebih aktif untuk bermain..Tentunya apa jua aktiviti yang dilakukannya akan terbatas.

Aku pasti ramai ibu bapa yang sukakan diapers yang selesa untuk dipakai oleh anak-anak mereka.Dan tentunya pilihan mereka adalah diapers Playpants yang sangat mudah untuk digunakan dan ditukar bila-bila masa dan di mana sahaja kan.Ibu bapa juga sukar untuk memilih produk diaper yang sesuai untuk si manja sekarang ni.

Macam aku pulak,lebih sukakan si manja aku ni memakai diapers pants untuk memudahkan pergerakkan si manja.Lagi pulak bila membawa si manja ni keluar untuk bermain dan bersiar-siar.Senang betul nak menukar Lampin mereka..


Ni..meh nak cerita sikit,Diaper terbaru yang berada di pasaran sekarang ni..Yang menjadi sebutan ramai parents di luar sana tentang kehebatan jenama Baby Love Playpants ni.Haruslah hebat kerana ianya diperbuat ianya menggunakan teknologi US Patented  iaitu Nano Power Plus yang mempunyai penyerapan dua kali ganda.Bubble Soft Sheet memberikan sentuhan lembut  dan cepat kering.Dan Air Flow Back sheet nya pula memberikan peredaran udara yang sangat cepat yang membantu menjaga kulit bayi sentiasa kering dan segar.



Baby Love Playpants Nano Power Plus

Baby Love Playpants Nano Power Plus


BabyLove Playpants Nano Power Plus bertambah baik dengan adanya lapisan penyerapan yang berganda yang menyediakan penyerapan lebih cepat dan cepat kering.Standing Leak Guards memberi perlindungan tambahan terhadap kebocoran pada kaki. Elastik pinggang elastik yang lembut dan selesa di kawasan pinggang, sangat  fleksibili untuk menampung bayi anda setiap pergerakan. Bubble Sheet lembut memberikan sentuhan lembut. Membuat bayi anda gembira sepanjang hari.

Baby Love Playpants Nano Power Plus

Panduan saiz untuk Baby Love Playpants Nano Power Plus
Saiz S untuk berat badan bayi 4-8 kg
Saiz M untuk bayi berat badan 7-12 kg
Saiz L untuk bayi berat badan 9-14 kg
Saiz XL untuk bayi berat badan 12-17 kg
Saiz XXL untuk bayi berat badan 15 - 25 kg

Baby Love Playpants Nano Power Plus



Untuk Mendapatkan Produk ini,Korang bolehlah klik Baby Love Playpants Nano Power Plus dan segera dapatkannya hari ni..


Naura pun suka dengan Baby Love Playpants Nano Power Plus kerana ianya sangat selesa apabila di pakai.

Baby Love Playpants Nano Power Plus

http://nfemo.com/click-HQHL5N6P-KHEQB9O1?bt=25&tl=2&url=http%3A%2F%2Fwww.lazada.com.my%2Fbaby-love-official-store%2F%3Fsearchredirect%3Dbaby%2Blove%2Bofficial%2Bstore

You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. Tengok peha Naura tu boleh tahan juga ni kalau nak mendukung Eda
    Gebus betul:)

    ReplyDelete
  2. X pernah try lagi jenama ni, nnt bolehlah try :)

    ReplyDelete
  3. Tak pernah dengar lagi jenama ni tapi nampak macam menarik since quality drypers mmenurun sekarang ni. hmm

    ReplyDelete
  4. yang penting kualiti dan baby selesa nak pakai :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai