Beli Kereta Mudah dan cepat dengan Tookar.my

Friday, January 13, 2017

Assalamualaikum

Hai korang...Ada ke yang mempunyai azam baru untuk membeli kereta baru pada tahun baru ni.Yess...Memang syok kan dapat beli kereta baru..Pakai kereta baru di tahun yang baru.

tookar.my

Ada masalah?Rumit ke nak dapatkan kereta baru tu..Banyak yang nak kena buat kan bila nak dapatkan kereta baru..Habis masa nak mencari kereta,brand yang sesuai dengan kita.Dan yang paling rumit nak deal dengan dealer kereta..Maka terhapuslah sudah impian untuk memiliki kereta baru..Oh No!!

Jangan macam tu..sekarang ni semuanya mudah tau..Cakap je korang nak apa..semua petik jari..Janji poket tu ada isi.Yelah nak membeli kereta perlukan juga rundingan,rundingan berkaitan dengan harga lagi..kan..hahahaha..Nak tak aku share satu tempat ataupun website yang boleh memudahkan kita untuk urusan pembelian kereta ni..Percaya atau tak,korang tak payah susah-susah keluar buang masa untuk cari kereta baru.Nak semuanya berjalan dengan lancar je...Hanya deal melalui website sahaja..Tak percaya??

Tookar.my menyelesaikan masalah dalam pembelian kereta baru korang.Tak perlu dah rundingan dengan mereka kerana tookar,my yang akan runding bagi pihak korang...So.apa lagi yang korang tunggu..Dapatkan Real Good Deal untuk kereta idaman korang dari Authorised Dealer hanya melalui handphone dan juga komputer peribadi korang sahaja..Senang kan.



Tookar.my mempunyai misi dan mereka berhasrat untuk merangka semula dan mentakrif semula cara baru dan kereta terpakai yang akan dijual di Malaysia dan Asean..Misi mereka adalah membuat tawaran kereta dalam talian berlaku lebih cepat,mudah,menjimatkan kos dan dalam jumlah yang besar.

Tookar.my adalah platform automotif dalam talian bertujuan untuk mencapai tujuan industri dengan menggabungkan kedua-dua proses pembelian tradisional dengan ekosistem digital.Mereka berhasrat untuk membantu memudahkan pembeli membeli kereta idaman mereka dengan menggunakan teknologi digital dengan memberi kuasa kepada kedua-dua pembeli dan peniaga bandar dan luar bandar untuk pembelian kereta baru.



Bagaimana Tookar.my ini berfungsi?
  • Pilih kereta dan warna idaman anda
  • Lihat Tawaran yang diberikan
  • Dapatkan tawaran sebelum orang lain mendapatkannya
  • Bayaran tempahan yang kecil untuk memastikan perjanjian anda.
  • Hanya perlu berehat di rumah dan menunggu peniaga menghubungi anda
Simple je kan..beli kereta dengan mudah semudah abc...senyum je..hehehe

tookar.my

Sempena menyambut kedatangan Hari Raya Cina tak lama lagi Tookar.my menawarkan "Red Hot" untuk membawa anda tawaran musim perayaan yang lebih baik.Untuk Extra special pada bulan ini sehingga awal 2017 pembeli kereta boleh merebut peluang untuk membeli kereta baru dengan Tookar ini Ang Pow dimana pembeli kereta boleh merebut peluang menikmati penjimatan bermula dari RM1,000 dan banyak lagi melalui satu proses yang dilancarkan pada laman web Tookar ini.

En. Tan Ming kim,Timbalan Ketua Pegawai Operasi Tookar berkata syarikat itu melihat peluang untuk meringkan beban rakyat yang mencabar pada tahun 2016.Tahun Baru Cina adalah mengenai semangat murah hati dan berkongsi kebaikkan untuk semua.Kata En.Tan Ming Kim.




* Perjanjian CNY Ang Pow Tookar.my ini boleh dilanjutkan sehingga pertengahan bulan Februari 2017, sila layari laman www.tookar.my untuk maklumat terkini mengenai promosi

Kepada pembaca blog ini Promosi kod untuk tempahan kereta.Sila gunakan kod ini SL1E8PC2


Jangan lupa untuk Log on di www.tookar.my untuk mendapatkan penjimatan pembelian kereta korang sekarang tau!!








You Might Also Like

0 Orang Komen

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"