Hadiah Dari Azhafizah.com

Monday, January 30, 2017

Assalamualaikum

Hai Korang๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€... Ececeh..sejak ada simbol kat blog ni..ada je emoji bertaburan...ai is suka tau!!☺☺☺..Jangan muntah hijo ok!..Meh hari ni akak nak bagitahu kat korang yang akak ada dapat hadiah..Hadiah dari siapa???emmm...da terang-terang tajuk tu hadiah dari azhafizah..

Baik hatinya fiza bagi aku hadiah? Actually,dia memang baik hati pun..Sebab selalu bagi hadiah kat readers dia..Moga murah rezeki untuk dia hendaknya. Masuk hadiah ni,maknanya ini kali ketiga aku dapat hadiah dari fiza...Siapa nak hadiah,boleh la rajin-rajin usha blog dia..Sebenarnya dulu bukan niat aku pun masuk blog dia untuk dapatkan hadiah,cuma aku memang suka masuk blog dia..Ada je cerita menarik yang dia kongsikan,pelbagai tips dia kongsikan pada readers dia...Best!! Korang boleh baca di sini


Hadiah Dari Azhafizah.com
Inilah dia...Bantal panjang...cantik kan warnanya..Pandai fiza pilih..Ini pun dah berebut dengan dak naura

Hadiah Dari Azhafizah.com
Nak keluar,dia angkut sekali bantal ni..

Hadiah pertama yang aku pernah dapat dari fiza adalah lampu meja, boleh baca kat sini ye dan yang kedua adalah selimut.Korang boleh baca entry selimut tu di sini .Eh..rupanya ada yang ketiga..Boleh baca di sini jugak..Maknanya dah 4 hadiah aku dapat dari fiza...ngeee.....


Thanks fiza untuk hadiah ni..Thanks jugak adakan top komentar tu...Nak buat jugak macam fiza..tapi belum ada kesempatan dan ada budget yang khas untuk blog...insya allah..moga dimurahkan rezeki nanti..



Thanks reading my post : http://www.kisahsidairy.com/2017/01/hadiah-dari-azhafizahcom.html

You Might Also Like

3 Orang Komen

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"