Milagro Coffee Untuk Pesakit Diabetes

Sunday, January 08, 2017

Assalamualaikum

Aku pasti kat Malaysia ni memang ramai yang mempunyai penyakit Diabetes atau dalam bahasa melayunya Penyakit Kencing Manis..Ramai yang mungkin tidak tahu bahawa penyakit kencing manis ini kalau tidak dirawat,akan menjadi semakin teruk.

Tanda-Tanda Kencing Manis
  • Sering dahaga dan sering minum air
  • Sering ketandas
  • Terasa badan lemah
  • Berat Badan turun dengan cepat
  • Penglihatan semakin kabur
  • Terasa pening kepala
  • Kadang-kadang penghidap kencing manis tidak menunjukkan sebarang tanda.Hanya dengn pemeriksaan doktor dapat menunjukkan dan mengesan kencing manis pada peringkat awal.Bagi mereka yang berisiko tinggi, mereka perlu menjalani pemeriksaan untuk mengesan kencing manis sekali setiap tahun.


Golongan Berisiko Tinggi
  1. Mereka yang mempunyai keturunan yang menghidap kencing manis.
  2. Mereka yang berat badan agak tinggi
  3. Mereka yang pernah mempunyai radang pada pancreas
  4. Wanita mengandung yang pernah menghadapi kencing manis ketika hamil
  5. Bagaimanpun penyakit kencing mani mampu menyerang sesiapa juga pada semua peringkat umur sekiranya pemakanan dan minuman tidak dijaga
info dari panduanmalaysia


Tetapi,setiap penyakit itu ada penawarnya..Walaupun tidak dapat memberikan kesembuhan kepada penyakit itu,dapat mengurangkan dari lebih teruk pun dah memberikan satu kebaikkan kepada pesakit Diabetes kan.

MILAGRO COFFEE satu-satunya produk kopi pracampur 7 dalam 1 yang dihasilkan dari kopi Robusta-Arabica dari brazil yang diperkaya dengan herba-herba terpilih seperti Patawali,Ekstrak halia dan lada hitam yang dapat mencegah dan mengawal penyakit diabetes dan mempertingkatkan daya ketahanan dalaman tubuh badan dengan izinnya.Minuman ini juga mengandungi garam bukit ,gula secukup rasa,krimer bukan tenusu dan kondisioner makanan yang dibenarkan.Milagro Coffee tidak mengandungi Kafein(dinyahkan menggunakan ekstrak halia)membuatkan ia sesuai untuk sesiapa yang selalu mengalami migrain.

Kenapa ianya dinamakan sebagai Kopi Patawali?
Patawali atau nama saintifiknya Tinospora Crispa L.Miers,atau Tinospora Rumphii termasuk dalam kalangan tumbuhan mensipermaceae iaitu sejenis tumbuhan yang  menjalar.Ia juga dikenali dengan nama mengikut daerah seperti Akar seruntun,Bratawali,Andawali,Brotowali,Putrawali atau daun Gadel.ia digunakan secara tradisional sejak berabad lamanya untuk merawat pelbagai penyakit terutamanya sakit perut,demam,tekanan darah tinggi,kencing manis dan penyakit-penyakit lain

MILAGRO COFFEE produk berasaskan herba Patawali juga dikatakan unik bila penawar diabetes itu melarut harmoni di dalam kemanisan bancuhan santai yang enak untuk dinikmati.Sememangnya kemanisan gula yang berpada itu diperlukan oleh setiap daripada kita termasuk pengidap diabetes untuk menjana tenaga mengelak gejala pitam dan memastikan terus bertenaga serta segar di dalam meneruskan rutin harian.

MILAGRO COFFEE diasaskan oleh Puan Salmah Hayan,iaitu Pengarah Urusan dari Aqid Aqila Resources Sdn Bhd.Produk Beliau iaitu Milagro Coffee telah dirasmikan oleh Matrade.





Khasiat- Khasiat Milagro Coffee Patawali
  • Penyakit Kencing Manis
  • Darah Tinggi
  • Sakti Sendi
  • Kanser
  • Cergas Badan
  • Memberi Tenaga
  • Menghilangkan Penyakit Gatal-gatal
  • Keradangan
  • Alahan
  • Batuk
  • Demam Malaria
  • Menguatkan Tenaga batin
  • Awet Muda
Antara Khasiat Lain Milagro Coffee
  • Tingi Antioksidan
  • Menguatkan Saraf & sistem pertahanan tubuh badan
  • Mengembalikan tenaga dengan segera
Ha...Jangan cakap akak tak payung..Korang nampakkan betapa berkhasiatnya kopi ini untuk dinikmati bukan sahaja untuk mereka yang mempunyai diabetes..Tetapi juga untuk mereka yang mempunyai masalah kesihatan seperti yang aku tulis di atas ni.Ianya juga boleh diambil oleh sesiapa sahaja tak mengira usia.

milagro coffee

Untuk menguatkan lagi betapa berkesannya kopi ni,meh aku tunjukkan di antara Testimoni-testimoni yang sudah pun mengambil dan mengamalkan minum Milagro Coffee ni..Sungguh tak menyesal.

Testimoni Milagro Coffee

Testimoni Penghidap penyakit Diabetes


milagro coffee





Testimoni pengguna mengalami kebas-kebas tangan
milagro coffee

Testimoni pengguna yang selalu sakit-sakit badan dan keletihan

milagro coffee
wah...boleh tahan kan kakak ni..Bukan main banyak keje dia buat..Tapi tak jadi masalah bagi dia apabila dia mengambil Milagro Coffee..Kan akak dah cakap..Jangan cakap akak tak payung..hehehe


Testimoni pengguna yang sakit sendi dan sakit-sakit kaki
milagro coffee
yang pastinya setiap pengguna yang mengambil Milagro Coffee ni sentiasa berpuas hati dengan perkembangan kesihatan mereka..


Dan kalau korang tak percaya lagi,meh aku share lagi Testimoni-testimoni lain


milagro coffee





Kepada Mereka yang nak kuruskan badan pun boleh cuba Milagro Coffee ni tau..Ni antara Testimoni mereka yang dah berhasil menurunkan berat badan ideal mereka tu.
milagro coffee
Lepas ni mesti ramai yang berlumba-lumba untuk mendapatkan Produk ni..Yelah...lihat sahaja terstimoni-testimoni yang berjaya ni.Jangan cakap akak tak payung...hehehe


MILAGRO COFFEE di Media


milagro coffee

Pernah disiarkan di Harian metro.Milagro Coffee bakal berada di Billboard dan akan di viralkan di Media Sosial..Terbaru,Milagro Coffee akan dibantu di radio IKIM.Fm

Di harap Produk Bumiputera mendapat sambutan baik oleh pembeli di luar sana...Benda yang baikkan..kita kongsi sama-sama...

Siapa yang dah minum kopi ni...emmmm...SEDAP EKK!!!!


Dah tahu tentang khasiatnya..meh la kita bagi tahu pulak harga dan kat mana nak dapatkan MILAGRO COFFEE ni.

Harga
Sekotak Rm 55 Sahaja!!

Facebook :
Milagro Coffee


Instagram
@Milagro_Coffee


Ni akak nak tambah sikit...MILAGRO COFFEE SEDANG MENCARI STOKIS

Kepada yang berminat untuk menjana pendapatan,jom grab peluang ni.Passive income keuntungan sebanyak 98%...Setiap pembelian dari pelanggan adalah 98% pelanggan tetap.Perancangan perniagaan yang bagus akan dibantu melalui surat khabar.Plan strategi akan dibantu melalui Billboard..Menarik kan!!

Displaying Untitled design (82).png

Displaying Untitled design (92).png

Yang betul-betul untuk mendapatkan income dari produk ni..Jangan segan-segan DM or PM Website Milagro Coffee ye..
















You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. banyak kelebihan Milagro coffe ni yer. tak sabar nak cuba

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum ida...wah banyak betul kebaikkannya...boleh cuba nanti..;)

    ReplyDelete
  3. Milagro coffee sedap! Fiza pun dah cuba :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai