Penawar Resdung Paling Mujarab

Thursday, January 26, 2017

Assalamualaikum

Pagi-pagi mesti bersin dengan kerap sampai rasa tak selesa..Itulah yang dinamakan resdung..Memang rata-rata penghidap penyakit resdung akan melalui perkara yang sama setiap pagi.

APA ITU RESDUNG
Resdung ialah  sejenis penyakit hidung yang terjadi akibat radang pada membran sinus.Sinus ialah rongga dalam tulang muka yang mengandungi udara dan permukaannya di seliputi mukosa(Kulit yang mengeluarkan mukus atau hingus).Resdung juga boleh disebabkan oleh virus.Apabila tidak di rawat,resdung ini boleh menjadi akan membuatkan kita hilang deria bau,Pelupa dan lubang hidung bengkak dan bernanah.

Tanda-Tanda Resdung

-Hidung sentiasa berair/selsema setiap masa terutama ketika cuaca sejuk dan awal pagi.
-Gatal-gatal hidung ,mata dan telinga terutama bila memakan ayam,udang,ketam,ikan masin dan    sambal belacan.
-Bersin bila terkena habuk
-Berkahak,banyak jerawat,kurang pendengaran/penglihatan,sakit kepala,kelumumur banyak,rambut gugur,nafas berbau(anda tidak tahu nafas anda berbau dan tidak menyenangkan rakan anda,gatal kulit dan keputihan(wanita)



Simptom ini sering menganggu aktiviti seharian kita dan menyebabkan kita tidak selesa.Jadi untuk merawat penyakit resdung itu,cubalah Penawar resdung paling mujarab.Ubat resdung akar kayu ini,sudah diwarisi oleh pengamal perubatan islam selama 40 tahun.Dan ia merupakan ubat warisan turun temurun.

Penawar Resdung Paling Mujarab
Ubat Resdung paling berkesan untuk mengubati penyakit resdung dari dalam dan melegakan daripada alahan makanan,cuaca,bersin,selsema dan sebagainya yang berkaitan dengan resdung.

Penawar Resdung Paling Mujarab

Antara Testimoni Penawar Resdung Paling Berkesan yang berjaya mengurangkan dan melegakan  penyakit Resdung ini.

testimoni Penawar Resdung Paling Mujarab

testimoni Penawar Resdung Paling Mujarab

testimoni Penawar Resdung Paling Mujarab

testimoni Penawar Resdung Paling Mujarab

testimoni Penawar Resdung Paling Mujarab









Untuk mendapat kesan yang lebih cepat,buka sarung kapsul dan masukkan serbuk akar kayu di dalam segelas air kosong.Kacau sehingga ubat itu larut.Sebelum minum bacalah selawat dan insya allah dengan izin Allah swt resdung yang kita alami akan beransur baik.




Kelebihan anda menggunakan Ubat ini


Aturan Makan:
1 biji malam dan 1 biji pagi


Ibu yang mengandung tidak digalakkan untuk mengambil ubat ini.
Ubat ini tidak boleh dilangkah
Sekiranya resdung semakin reda,kurangkan pengambilan dengan memakan 1 hari sebiji sahaja atau 1 hari 1 biji.



Sebarang Pertanyaan dan Pesanan Ubat Penawar Resdung Paling Mujarab ini bolehlah hubungi Puan Aisyah di talian 013-987 1616











You Might Also Like

11 Orang Komen

  1. wahh, IQ tengok skrg byk ubat resdung dalam bentuk kapsul sekarang, macam bagus je, rasa nak try plak../huhu

    ReplyDelete
  2. selamat pagi.. ciktie singgah sini baca entry jak

    ReplyDelete
  3. boleh try jugak ni. sy memang ada masalah resdung

    ReplyDelete
  4. Ada kelulusan kementerian kesihatan tak Eda?
    baca testimoni tu tersuka pulak.

    ReplyDelete
  5. make sure ada kelulusan KKM yang sebetulnya. kadang diorg ni tulis nombor permohonan KKM sahaja

    ReplyDelete
  6. Salam, saya singgah di sini sambil follow ya, salam perkenalan. Jemput ke blog saya jika berkelapangan :)

    ReplyDelete
  7. boleh cuba nanti.. ni kuat jugak resdung..

    ReplyDelete
  8. Bagus ni untuk yg ada sakit resdungkn. Yg penting kena usaha

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai