Baju Murah di QQBABYSHOP

Tuesday, February 07, 2017

Assalamualaikum

Hai Korang 😁😁..eh..ada smiley lagi...Itu nak menunjukkan yang owner blog ni sihat alhamdulillah.Walaupun selsema masih kurang baik,tapi masih boleh bekerja dan buat aktiviti macam biasa.

Saja nak menunjuk  tunjuk...Hasil rembatan di Online baby shopping...ala....Dah keje blogger memang macam tu...Bukan saja-saja menunjuk sebab banyak duit..Atau asyik beli barang je..Alah..malaslah nak intro ayat sangat...yang kerjaya dia sebagai blogger je faham..

Hari tu,1st time beli kat shopee..Dari butik online yang sama,tapi disebabkan tak tau online shopping tu adalah QQbabyshop..terbelilah jugak,Long sleeve berharga RM20++..Dapat parcel terus dapat tau datangnya dari QQbabyshop...

image qqbabyshop

Maka dengan itu,teruslah makcik ni ke online shopping tu..Alahai..rupanya selepas aku beli tu,diorang buat promotion Long sleeve baru berharga RM11.90..What???? Haruslah rasa rugi kan...Kalau dah beza harganya lebih banyak..Tapi takpe..Anggap je bukan rezeki aku masa tu.

promosi baju budak

Aku memang cari baju kanak-kanak lengan panjang.Saja nak biasakan diri anak-anak berlengan panjang.Lagipun kain dia takdelah panas..Ok je aku tengok si Naura ngan Awfiyah tu pakai..Elok sesaja.

Alhamdulillah..lepas je dapat payment dari client,memang aku dah aim nak beli baju budak-budak ni untuk raya..Yelah kena kumpul dari sekarang kan..Jadi takdelah duit tu nampak keluar macam air..Lainlah ko ada kad kredit,simpanan berpuluh ribu..Ai is tak mampu weh 😭..Aku beli pun ikut kemampuan,takdelah nak berjenama sangat.Asal anak boleh pakai,kain cantik di mata,Insya allah,aku akan dapatkan.ai is biasa-biasa je..

Dengan pembelian Rm100 ke atas..Korang tak payah bayar postage..Untuk walk in pun boleh jugak..Satu je perkara yang aku tak suka bila walk in ni,aku tak tau bila aku akan pergi.Rambang mata,kekadang sampai aku akan keluar tanpa membeli bila dah banyak sangat depan mata...Online je senang....bagi aku lah kan..Alah..takat nak cari baju lengan panjang je 😍


Di QQbabyshop,korang bukan sahaja boleh tengok pada baju,tapi pada aksesori baby..Dari Carseat,rompers,Branded Dress,pyjamas,stroller dan macam-macam lagi..Masuk ni kali ketiga aku beli dengan QQbabyshop.Dah pernah walk in dekat butik mereka di Melaka..Rambang weh biji mata mak ko ni

Aku suka masuk sini sebab dia banyak baju lengan panjang...Ala..lengan pendek pun ada wehh
Baju Murah di QQBABYSHOP

Lengan Panjang dengan harga yang sama

Baju Murah di QQBABYSHOP
Lengan pendek dengan harga yang sama

Servis pun cepat..dengan rm100 dapatlah aku 9 helai baju...xtra lagi 1.20 je kot..hehehe..

So,sementara masih ada promosi tu,cepat-cepatlah serbu kedai mereka atau online shopping mereka.
kalau nak walk in boleh pergi ke Outlet QQBABYSHOP



QQ Baby Shop Sdn Bhd
Business Registration No :  798836A  
Address : No 25, Jalan 10/23A, Medan Makmur, Off Jalan Usahawan, Setapak, 53200 Kuala Lumpur, Malaysia 
 QQ Baby Store Sdn Bhd (HQ - Setapak)
Address: No 25-27, Jalan 10/23A, Medan Makmur, Off Jalan Usahawan, 53200 Setapak, Kuala Lumpur.
Tel : +603 - 4142 0603 
QQ Baby Store Sdn Bhd (Equine Park, Selangor)
Address: No 20-22, Jalan Equine 1D, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor.
Tel: +603 - 8940 7176
QQ Baby Store Sdn Bhd (Kota Kemuning, Selangor)
Address: No. 2/G, Jalan Anggerik Vanilla Q31/Q, Kota Kemuning, 40460 Shah Alam, Selangor.
QQ Baby Store Sdn Bhd (Sg Buloh, Selangor)
Address: No 53,55,57, Ground Floor, Jalan Nautika A U20/A, Pusat Komersil TSB Seksyen 20, 40160 Shah Alam, Selangor. 
Tel: +603 - 6143 6843 
QQ Baby Store Sdn Bhd (Senawang, Negeri Sembilan)
Address: 130G, 131G, 132G, Jln Lavender Height 3, Lavender Height Business Square, 70400 Senawang, Negeri Sembilan  
QQ Baby Store Sdn Bhd (Ayer Keroh, Melaka)
Address: No 15-19, Jln MH3, Tmn Muzaffar Heights, Air Keroh 75450 Melaka 
Tel: +606 - 232 3332 
 QQ Baby Store Sdn Bhd (Taiping, Perak)
Address: No 41, 43, 43-1, Jalan Medan Saujana, Medan Saujana, 34600 Kamunting, Taiping, Perak 
QQ Baby Store Sdn Bhd (Kuantan, Pahang)
Address: No A125-G, A127-G, A127-1, Jalan Air Putih, 25300 Kuantan, Pahang
QQ Baby Store Sdn Bhd (Masai, Johor)
Address: No 95,95A & 95B, Jalan Lembah 18, Bandar Seri Alam, Masai 81750, Johor
QQ Baby Store Sdn Bhd (Ipoh, Perak)
Address: No 18, 18A No 20 Jalan Teh Hawa, 30300 Ipoh, Perak
Tel: +605 - 242 5242
QQ Baby Store Sdn Bhd (Manjung, Perak)
Address: No.11, 12, 13 Jalan SM1C/15 Fasa 1C4 Bandar Baru Manjung, 32040 Perak
QQ Baby Store Sdn Bhd (Muar, Johor)
Address: 31,33-G, 33-1, Jalan Perniagaan Jaya 3, Pusat Perniagaan Mas Jaya, Jalan Salleh, 84000 Muar, Johor



You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. haish kita tengok pun macam terpengaruh je

    ReplyDelete
  2. baju anak laju je shopping kan? baju sendiri pikir 10 kali nak beli..hehe

    ReplyDelete
  3. cantik-cantik bajunya...jom pergi QQ kat seri alam..muehehe

    ReplyDelete
  4. sekrag semua senang online je, janji duit hado hihii

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai