Wednesday, February 01, 2017

# affiliate # kisahsidairy.com

Baru Tau Sumber Payment yang tanpa di ketahui

Assalamualaikum

Hai korang..Puan blog dah naik bercuti..Walaupun tak de pun orang kisah aku ada ke tak de,tetap nak update jugak.
Lama betul kan puan blog bercuti..Sampai blog pun nak bercuti jugak..As usual,mak anak dua ni,bila dah bersama dengan anak,memang tak boleh sangat nak kais-kais phone..Memang tak kemana ler perginya..Dapat update kat social media pun dah bagus dah.

Oklah...habis cerita pasal bercuti..Kita update kat entry lain pulak ye.Kali ni aku nak cerita pasal payment masuk yang tanpa aku ketahui tu..
lazada affiliate

Aku ada dapat satu email dari paylink yang mengatakan EZCART service dah masukkan payment aku.Masa tu aku tefikir lah untuk review product yang mana? Bila?..Walaupun taklah sampai beriban,tapi cukuplah untuk beli pampers susu anak aku kan..Syukur..Rezeki anak weh..

Aku biarkan jelah email tu dan check kat bank,memang ada payment masuk.So bersuka ria lah aku dengan family bercuti.Terus abaikan payment tu...Heh..kemahin kekwat kan..

And hari ni,aku check balik email dan search dari mana datangnya payment tu.Then,baru aku tau mana datangnya payment yang masuk tu..Rezeki tak pernah salah alamat kan..So sangat-sangat bersyukur.

Rupanya itu adalah hasil titik peluh aku join Affiliate dari Lazada..Wuyoooo..Ini membuatkan akak lagi teruja untuk terus berdiri teguh dengan Lazada Affiliate..bhahahaha..ngengada sangatkan.

Tak sangka apa yang aku share kat blog membuahkan hasil..Syukur sangat..Dan kat sini,aku nak share lah dengan korang yang belum lagi join Affiliate dari Lazada.Rugi weh tak join..Tapi bila dah join tu,jangan pulak korang buat DONO je ye..Haruslah sedikit rajin untuk membuat entry² promotion dari lazada.

Dulu aku pernah juga share dekat blog tentang macam mana nak join Affiliate Lazada ni.Korang boleh baca entry aku di SINI..

Tak susah mana pun nak buat affiliate ni..Yang penting korang kena rajin...Tengoklah..senyap-senyap terus masuk Payment..THANK YOU LAZADA.
lazada affiliate

Oklah..aku taknak cakap banyak,sesiapa nak rebut peluang ni,Terus je Sign up  Affiliate Lazada kat sini Pendaftaran Program Affiliate Lazada Malaysia


Jom..Jana pendapatan melalui lazada pulak..

9 comments:



Follow Us @aida_yusof81