Wednesday, February 22, 2017

# decoration # homedeco

Bilik tidur warna Pink

Assalamualaikum

Wordless Wednesday| Bilik Tidur Pink








impian nak ubah bilik tidur warna pink...ko ghase!!

credit picture: google

14 comments:

  1. Sweet sgt ohh!! Kalau ada kelapangan n bajet boleh la deco cenggini.. Tapi bila kemalasan melanda, kite pakat tengok gambo jerk la ye.. hehehe

    ReplyDelete
  2. tenang je bilik tidur kaler pink. Sejuk mata memandang. Mst ssh nk bgn tido kalau cm nie..

    ReplyDelete
  3. Kalau Eda nak tahu bilik anak dara kakak yg no. 2 semuanya pink
    Sampai lampu tidur hello kitty dia pun pink

    ReplyDelete
  4. Ya Allah lawanya.. nk y geram ni!!

    ReplyDelete
  5. Cantik la juga bilik2 dia ni. Tapi bilik hello kitty tu macam lebih untuk budak2 haha.

    ReplyDelete
  6. Cantik..cantik sangat..PC selalu bayangkan bilik pink + baby blue + putih..hihi...

    ReplyDelete
  7. ghaseeee? tak boleh lelap mata, pinkkkk sngt hahahaa

    ReplyDelete
  8. tak bangun n tak keluar bilik kalau dapat bilik sesuwit ini..hehehe

    ReplyDelete
  9. tapi kalau semua pink pening jugak time siang hiihhi

    ReplyDelete
  10. Cantiknya semua pink! kena pelbagaikan tona warna baru nampak menarik. kalau semua warna pink sama sakit mata juga jadinya..hihi

    ReplyDelete
  11. lawanyaaaa lawanyaaaa. tapi bilik uyul kecik je..

    JOM KE BLOG UYUL! >> Blog Uyul Rosli

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81