Cashout Nuffnang

Tuesday, February 28, 2017

Assalamualaikum


Hai korang☺☺☺☺Walaupun sedang sibuk untuk menyiapkan task akhir untuk Program JDT Blogger bersama Anak-anak yatim,keluar jugak seketul entry untuk tatapan pembaca..Eh..ada pembaca eh..hahaha..Eh..korang boleh baca entry lepas tentang Program tu di entry Luncheon JDT Blogger

Tetap juga nak update walau satu entry..Jadi blogger pun hati kena kental jugak kan..Ni hah...saja nak up pasal Nuffnang aku yang semenjak dua menjak ni takde mengeluarkan hasil..Aku pun tak tau apa dah jadi pada Nuffnang..Sepi je.Takde pengiklanan..Mungkin blog aku belum dirasa bagus oleh mereka..So mereka tak memilih blog picisan ni untuk letak ads..Ok..takpe..Mungkin bukan rezeki aku lah kan..

Bila tengok hasilnya tak membiak langsung,baiklah aku Cashout je Nuffnang tu..Biarkan dia kosong..Yang ada tu pun dah cukuplah beli pampers dua beg,,Tak banyak mana pun..Malu nak tunjuk..Kita beralih pada mereka yang sudi beriklan dalam blog ni je lah...hahaha

Nuffnang

Dah kosong kembali..Lepas ni tak taulah boleh keluarkan hasil ke tidak..Update pun tak selalu kan.
Kalau dulu memang lebat dengan Nuffnang ni..Satu iklan pun dah lebih dari RM10..Tapi sekarang ni ..boleh kira dengan jari..Tak lebih dari rm0.10  tau..Percaya ke tidak..tolonglah percaya cakap akak ni..



You Might Also Like

22 Orang Komen

  1. dah cash out juga...tunggu duit masuk...pendapatan nuffnang tak semeriah dulu kan kak eda

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mar...rasa nak keluarkan je dari blog..geram..haha

      Delete
  2. percaya, percaya! tp percyalah sy blom pernah cashout lagi, hahah
    tlog la percaya!!..*ngegeee

    ReplyDelete
  3. macam ramai jek komplen..dia dah pilih blogger kot..

    ReplyDelete
  4. baru juga cashout beberapa bulan lepas. nak menunggu next cashout memang berjanggut rasanya. hihi

    ReplyDelete
  5. kita tgh tunggu jugak belum dpt2 lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas tu tak tau bila nak beranak lagi nuffnang ni

      Delete
  6. Belum cashout lagi... Dh lama tak tgk nuff

    ReplyDelete
  7. dgrnya nuffnang dah takde job. earnings saya pun dah lama tak naik-naik

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah..sebab tu cashout kan je yang ada tu

      Delete
  8. Percaya, tapi percaya lah tak pernah jana pendapatan dgn nuffnang. ehehehehe

    ReplyDelete
  9. Betul.. dah lama Fiza tak cash out. Tunggu nak 20 sen je pun nak dekat setahun. something wrong

    ReplyDelete
  10. nuffnang sy tak gerak2 😂 last2 tinggai

    ReplyDelete
  11. Dulu pernah cuba cash out, bila buat automatic hilang.. eerrr... tak tahu kenapa.

    ReplyDelete
  12. Hampir nak mearjuk dengan Nuffnang ni tapi sabo je la dulu sementara cari pengganti yg lain kan

    ReplyDelete
  13. Sama la baru je cash out sebab tak naik2. Lepas cash out esoknya ada cpuv pulak. Memang diakui iklan nuff tak macam dulu. Dulu ada gak merasa satu iklan dekat Rm8.00 tapi sekarang ni Rm0.20 je pastu tak gerak-gerak dah.

    ReplyDelete
  14. Siqah tak pernah cash out. Takde apa nak dikeluarkan. Huhu. Sendu betul nuffnang siqah. Biarkan jela. Hiks

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"