Wednesday, February 08, 2017

# kejutan untuk pemenang # kisahsidairy.com

Cenderahati dari Contest MHAM

Assalamualaikum


Hai korang..Bagi smiley sikit☺☺..Hah barulah ceria kan..petang-petang macam ni wajib up entry..Sekarang ni payah nak up entry selalu..kena ada masa-masa tertentu..Biasalah ada orang busy body pulak kan tau kita bukak blog kat office...so kita bukaklah kat rumah...schedule siap-siap untuk korang..eh..ada ke korang yang nak baca..bhahaha...

Tak kisahlah oii...Taknak baca pun takpe..sekali pandang pun takpe...Terima kasih daun keladi,ada hari datang lagi..bhahahaa..

Oklah..Hari ni cuma nak update pasal Hadiah cenderahati yang tak dijangka akan dapat..Siapa yang tak suka dapat hadiah ye dak..Walaupun hadiah tu takdelah mahal mana,ia tetap ada value dia tersendiri.

Ceritanya tuari aku ada join satu Contest dari MHAM.Produk minyak herba asmak tu...Kalau korang tak ingat meh aku refresh sikit..Boleh baca di entry SINI. Siap bold lagi takut korang tak jumpa link tu.

Memang aku tak menang pun..Kalau ikut SEO ni,aku memang kalah la jawbnya,sebab ilmu SEO belum penuh didada..Suku pun takde tau...Kalau nak ikut percent,mungkin 10 % je kot ada...yeke...entah-entah takde langsung...hahahaha..

Dan inilah cenderahati yang aku dapat.


Inilah barangannya...

  • Kalendar Kuda
  • Kalendar pocket
  • Minyak herba Asmak
  • Penawar Resdung Asmak Herba
  • 2 Beg
  • Jadual buku(aku dah agihkan kepada officemate aku yang ada anak sekolah)
  • Dairy
Alhamdulillah kan dari tak dapat...Sebab tu aku suka masuk contest..Apa-apa contest pun takpe..Kalau menang lagi best...Kalau tak menang dapat traffik je..pun dah ok la tu kan..Sesambil tu dapatlah kenal dengan ramai rakan blogger...ape ada hal...Bak kata cupcake Aisyah,hidup kena chill


Oklah korang...nanti kita sambung lagi ek...Eh..aku pakai template baru..Ok tak...Struggle nak edit template ni..pening weh...Kenapa tukar? Ada orang complain bila bukak entry bergambar,gambar kabur,besar gedabak,tapi kabur...chittt...Thanks teguran korang..aku pun memang menyampah tengok gambar kabur macam tu..tak syok...takde mood nak menulis...bahahaha..

Thanks for reading ek 
Siti Rohaida with


10 comments:

  1. Replies
    1. kan..dah rezeki..terima je..alhamdulillah..

      Delete
  2. Alhamdulillah... rezeki
    Boleh dipanjangkan lagi pada kawan yg jadual sekolah anak. Bagus.
    Tahniah Eda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah bagi sikit untuk rakan-rakan yang ada anak..maklum ler..anak kita sekolah pun dak lagi kak

      Delete
  3. alhamdulillah, smua gift pun yg boleh di manfaatkn, xmbazir kan =)

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81