Thursday, February 09, 2017

# instagram # kain pasang murah

Kain Pasang Murah di Instagram Kain_adc

Assalamualaikum

Hai Korang ✌☺☺☺sikit...Barulah saya sayang awak..ehh..ehh..Barulah ceria..Walau macam mana sekalipun masalah yang melanda kita,senyum itu mesti walaupun pahit..Kerana senyum tu memberikan penawar kepada masalah yang kita hadapi..Apa pun masalah yang kita hadapi,hidup kena chill..hahahaha..

Hah! Meh rapat-rapat sikit ni sebab akak nak bagitahu tentang perkembangan diri akak ni...Apa yang kembang pun akak tak tau..Tapi ada ke nak tau perkembangan diri akak yang kekadang muncul kekadang tenggelam ni..Malas sangat,tu yang tenggelam tu kan.

Eh,boleh tak akak bagitahu atau pun nak tanya perkembangan  persediaan raya korang..Oh Puasa!! itu MEMANG WAJIB korang laksanakan dulu..Janganlah perlekehkan akak ye..sebab akak tau pasal ganti puasa tu..Sebab mesti ada yang akan cakap,eleh,,,puasa tak ganti lagi dan sibuk persiapan raya.

Bak kata akak dalam entry yang lepas,akak ni bukan orang berada nak one shoot sediakan semua tu.Akak ni orang yang biasa-biasa je..Gaji pun tak sampai 2 ribu,apatah lagi seribu setengah je sebulan...Itu adalah kata-kata jujur oleh akak blog ni..Tak caya dah..Oleh kerana budget untuk beli persiapan raya akak ni tak banyak,so akak sediakan untuk anak-anak dan keluarga lebih awal dari biasa..Tak nak macam tahun lepas,Baju raya pun tak siap.Last-last ko beli je baju raya dekat sakan..WEhh....Nasib baik tempat akak tu ada sakan..Kalau tak,sakan akak meroyan tau.Part paling sedih,baju raya anak pun tak siap tau!!! Mana nak cari Kain pasang murah di online shopping?

So,tahun ni of course akak taknak pisang emas berbuah dua kali,akak beli awal-awal.Tempah awal-awal.Supaya sebelum puasa akak dah siap...Yezzzaaa...hebatkan..hahaha..sila muntah hijo.

Ok..ok..Meh nak bagitahu kat korang yang masih mencari kain pasang untuk hari raya nanti...As usual lah,akak beli online je..Sebab akak ni jenis rambang mata,bila dah banyak sangat,bukan tau dah nak pilih yang mana weh!. ala..kalau kat online pun boleh tawar menawar ok! Bukan kat luar je..Korang bayar je postage,sampai depan pintu rumah korang...Jom cuci mata di Instagram Kain_adc

baju pasang
Banyak jenis kain yang korang boleh pilih untuk hari raya ni.Pelbagai corak dan warna yang sangat sesuai untuk korang...
Cepat jengah..
baju pasang murah
Antara kain pasang yang dijual..Sebenarnya banyak lagi..Nanti bila korang masuk ig Kain_adc ni,boleh terus scroll ke bawah.

emerald green
Kain pasang pilihan hati..Boleh beli berapa meter yang korang nak..Macam aku,beli sekali untuk dua anak dara tu...Total 7 mtr..Cukuplah tu kot..Aku just DM je dengan owner kain_adc ni..tak payah nak whatsap2 pun..cepat je dia balas.Sekarang kan  dah ada DM kat instagram..lagi senang...Kalau whatssap tu kita nak save dulu nombor diorang tu kan...dasar pemalas kan..hahaha

Bulan ni dah boleh hantar untuk tempahan..Boleh siap cepat..Jadi tak perlu nanti nak cari tailor dalam masa yang singkat...As usual,aku hantar dekat member kat kampung...Senang sikit..jahitan baju dia pun kemas..tu yang aku suka...

So kepada korang yang nak ready awal untuk Hari raya ni,boleh dapatkan pelbagai jenis kain pasang di sini⇰⇰⇰⇰ https://www.instagram.com/kain_adc/


Selamat Bershopping






4 comments:

  1. Lama tak menyinggah di sini...apa khabar...semoga sihat-sihat

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat, menyinggah bila ada sedikit kelapangan. Lama tak menerjah. X sempat nak kejar N3 tp ingatan tetap ada ! wah cntik2 semuanyer

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81