MamyPoko Murah di Lazada

Thursday, February 23, 2017

Assalamualaikum


Hai korang☺☺☺Ada je kisah nak bercerita ni..Kalau dah bercerita ni kang panjang lebar pulak kan.Siapa kat sini kalau beli barang keperluan anak,dia akan survey dulu..Silalah angkat tangan✌✌
Of course lah kan...setiap kali berbelanja,aku akan pastikan kat mana kedai atau shopping complex yang menawarkan harga promosi yang menjunam-junam..Itu adalah salah satu langkah penjimatan juga kan.Nak pulak kalau ada harga yang terlajak murah..Aku akan beli lebih dari biasa..At least dah boleh jimat untuk bulan depannya..


Zaman sekarang ni semua kena berjimat kan..Tapi bukan kedekut..Lain kekdahnya.Ada ke anak korang yang menggunakan diaper jenama Mamypoko..Ada yang mencari kat kedai mana yang murah.Ni dah kebetulan korang baca entry aku ni,sajalah aku nak bagitahu kat korang,Mamypoko murah di Lazada tau sekarang ni..Tak percaya? hah..Ni..Korang klik je LINK ni,tengok dan bandingkan dahulu harga di luar dan di Website Lazada...


And kalau korang nak tahu,Lazada sedang mengadakan Premium Baby Fair bermula dari 23-26 februari 2017..So ada masa lagi untuk korang terjah website Lazada ni.Bukan sahaja Promosi untuk diapers,tetapi juga untuk Botol susu,Susu,alat permainan dan banyak lagi


Sekarang kan berbelanja di hujung jari,Mana yang berkenan tu senang je kan nak dapat..

Link - Mamypoko

Aku rasa not bad lah harga dia..Nasib baik anak aku tak guna Mamypoko ni..Kalau guna dah lama aku beli..


Kalau korang nak terjah..terjah sekarang tau..sebelum 26 februari 2017..ok...selamat bershopping




                           

You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. aahh murah.. kita nak beli stok size L pulak.. skrg size M dah banyak..

    ReplyDelete
  2. Boleh bagitahu kawan PC ni..hihi..

    ReplyDelete
  3. anak saya pun tak guna mamypoko. tapi consider murah jugak tu.

    ReplyDelete
  4. anak zie dah free diapers..yahuuu..hahah

    ReplyDelete
  5. Hehehe sila.sila shopping..ehh dah tamat eaa..

    ReplyDelete
  6. wahh..parents sekalian sila shopping banyak-banyak..hihi

    ReplyDelete
  7. takde anakkk lagi haaa cemana????

    JOM KE BLOG UYUL! >> Blog Uyul Rosli

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"