Friday, February 10, 2017

# kisahsidairy.com # lazada

NYX dah di jual di LAZADA MALAYSIA

Assalamualaikum


Hai Korang☺☺☺..Dalam tak sihat pun,masih lagi mengarang kata-kata cinta untuk korang..Eh..awat hari ni macam romantik ni...YEayy...Yelah...bulan ni kena romantik-romantik sikit.Bukan sebab Valentine's Day ok..Its because this month is my anniversary...yehuuuu..

Diam tak diam dah 6 tahun aku dengan husband...Anak dua orang...Oklah kan dua orang..rezeki,,rezeki..

Dan yang paling bestnya nak bagitahu kepada Penggemar barangan Make up NYX ni,Korang boleh dapatkan semua Produk NYX ni Lazada Malaysia.Syokkan...

Sempena NYX Malaysia melancarkan produk mereka di LAzada Malaysia,Korang hanya perlu register masuk ke NYX Malaysia disini dan dapatkan Vaucher bernilai RM15..Tapi mengikut Terma dan syarat mereka lah.


Ada Lipstick,Eyes make up,Face,Accessories dari NYX pun ada..

Lipstcik NYX



Macam-macam lagilah yang boleh korang dapatkan kat sana..Dah senangkan bila dah ada Makeup produk yang kita nak..

Kalau korang nak tengok lagi apa yang dijual dan apa yang sedang SALE di NYX Malaysia,Ni..
                                   Klik NYX MALAYSIA






10 comments:

  1. haaaa jaga-jaga berbelanja jangan sampai habis pula duit dalam bank buat beli ni hehe.

    ReplyDelete
  2. Wah, lagi mudah beli barang di lazada

    ReplyDelete
  3. mampu tgk je sis ...tengah bulan lagi ni haha

    ReplyDelete
  4. kita ada satu kaler nude..tapi adik la yang bagi..nak harap sendiri beli alat solek hmmmmm.. hahahaha

    ReplyDelete
  5. wah dah nak dekat anniversary tu boleh lah minta husband belikan makeup ni dekat lazada..hehehe

    ReplyDelete
  6. wow bestnya..shopping barang make up kat lazada je la lepas ni..hihi

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum ida...wah !! byk juga promosi alat solek kat Lazada ni kn...

    ReplyDelete
  8. Hakak tak biasa dengan brand brand make up ni KD. Buta mekaup kekdahnya hihi

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81