Wangian Enchanteur Yang Memikat Hati

Tuesday, February 21, 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Lama tak bercerita tentang wangi-wangian ni.Sebenarnya stock perfume kat rumah tu dah kehabisan.Nak menyinggah untuk beli perfume memang sangat-sangatlah asyik terlupa.Lepas tu lain yang di cari lain yang jumpa.Lain pula yang dapat kan.

Tapi masa hari tu,aku masuk Gurdian,Memang nak cari Roll on.Hah..itu memang wajib ada..Memang di pakai setiap hari.Kalau takde,risau pulak tetiba bau badan kan.Haishh...Bila bekerja ni,bukan sahaja penampilan nak kena jaga,malah bau yang datang dari diri kita pun nak kena ambil berat jugakkan..Even,kau duduk dalam aircond,tak semestinya bau badan takde kan...Jadi untuk mengelakkan bau yang tidak diingini,haruslah memakai roll on..Tapi aku bercakap tentang pandangan aku,Tak taulah pandangan orang lain.

Bila dah masuk Gurdian ni,tetiba je banyak idea je nak beli kan?Lagi pulak budget tu ada,hah!! memang banyak lah yang nak diborongnya.Tapi aku takdelah borong mana.Mana yang dah habis kat rumah,itu lah yang aku akan beli.Melainkan barang dapur.Aku akan beli extra untuk barang dapur..Untuk makan je selalu aku beli extra...Kalau barangan peribadi ni,aku cuma beli mana yang perlu.Melainkan jugak bila ada promosi.

Dah..Panjang lebar pulak hujahan aku ni..Nak bercerita pasal Perfume,dah kait mengait pulak dengan barangan dapur kan.Oklah..Masa aku dok belek-belek Perfume kat Gurdian tu,Terpandang botol cantik Enchanteur ni.Banyak sebenarnya bauan dari Enchanteur ni.Tapi aku Tersuka tanpa sengaja dengan Haruman memikat Enchanteur Fashionista.Harga pun menarik.Still dalam budget aku lagi,so tanpa berfikir panjang,aku dah terbeli...hahaha...


Enchanteur
Enchanteur Fashionista

Bring out your chic and stylish side with this dazzling mix and match of Orange, Jasmine and Roses. Enchanteur Paris Fashionsta Eau de Toilette makes you the life of the party and the apple of his eye.

Suka dengan Packaging dan botol yang cantik.Termasuklah warna dan bauan yang sangat menarik tu.So,dah jadi milik aku sekarang ni.Lepas ni macam nak kena repeat beli yang warna pink pulak sebab diorang kata yang pink tu pun not bad jugak..Aku ada bau tapi bila dah banyak-banyak ni macam hilang bauan tu semua..

Enchanteur

Untuk Perfume Enchanteur Paris ni ada 3 bauan yang memikat hati korang tau.
Enchanteur
  • Princesse
  • Fashionista
  • Glam
So korang boleh pilih bauan yang korang berkenan..Macam aku ni,of courselah yang warna biru..Next time aku nak pilih warna Pink tu pulak..sesuai gitu.

Enchanteur
Tadaa....Ni saya punya ok!! hahaha


Mana nak dapatkan Perfume Enchanteur ni?Korang boleh dapatkan di Gurdian,Shopping mall dan juga di Watson kalau tak silap aku.


Sebenarnya banyak lagi bauan perfume yang dikeluarkan oleh Enchanteur,Korang boleh pergi ke website dan facebook mereka

http://enchanteur.com.my/
https://www.facebook.com/EnchanteurMY/













You Might Also Like

12 Orang Komen

  1. Anak dara kakak yg no. 2 dlm bilik dia kakak nampak ini Eda
    Dia punya warna purple.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum eda...mmg wangi perfume ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama,kan...terjatuh cinta dengan wangiannya..

      Delete
  3. tang botol tu cantik sangat..saya perfume tak pakai sangat..kalau roll tu memang wajib

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak berEnchanteur.cantik botol dia

    ReplyDelete
  5. uyul tak suka pakai parfummmmmmm. hahahaha

    JOM KE BLOG UYUL! >> Blog Uyul Rosli

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"