Bawa Balik Kopi Uncang dari Kluang Rail Coffee

Wednesday, March 15, 2017

Assalamualaikum 

Hai Korang ☺☺☺Meh kita sambung cerita.Kiranya ni kesinambungan cerita Luncheon di Kluang Rail Coffee. Jengah lah entry ni..kalau sudi..Alhamdulillah...dapat jugak merasa Kopi Kluang ni..Memang best..

Dan disebabkan itu jugak,aku beli 3 bungkus untuk bawak balik JB.Sempatlah belikan mak ngan akak aku.Kiranya yang dapat kopi tu orang2 yang dekat je..Jauh tak boleh belikan lah..heheh

Sebenarnya,bagi akulah Kopi kluang ni ada aroma dan rasa tersendiri..Pekat dan sedap.Memang berbeza dengan kopi yang kita beli tu.Harga kopi Kluang ni mahal sikit lah..Kalau beli sepeket tu,dalam ada 20 uncang.

Bawa Balik Kopi Uncang dari Kluang Rail Coffee
Bungkusan Kopi Kluang

Rugi tak beli banyak-banyak..buat stock 2-3 bulan..hehe..Kat sini macam takde pulak jual,.Nak kena repeat ke Kluang gamaknya ni..hehehe



Saja nak tepek gambar ni..Kat Kluang banyak jumpa Mahkota tu..Kat JB ni ada satu tempat je kan.




Kalau korang ke sana..Jangan lupa singgah Kluang Rail Coffee ye.,.alamat nya di bawah

Kluang Rail Coffee
20 & 21, 1st Floor & Ground Floor, Jalan Tasik 1, Pusat Perniagaan Tasik, 86000 Kluang, Johor.
Contact No. – 07-7728391

You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. Terbaikk siap borong kopi tu.. hehehe.. Lea tak minat sgt kopi..

    ReplyDelete
  2. Fiza tak sempat beli hari tu..kat mana-mana cawangan ada jual ke kat kluang tu?

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"