Sunday, March 12, 2017

Follower sama dengan Tahun 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺Selamat berhujung minggu..Apa aktiviti korang untuk hari ni.AKu pulak,tak kemana disebabkan Husband pun bekerja hari ni,so mereputlah kek rumah ni dengan anak.At least aku ada masa nak update blog,spend more time with this budak,mengemas rumah,ubah apa yang patut kat rumah ni..hahaha..Nak ubah apa pun aku tak tahu..Nak kata banyak perabut takdelah sangat...Sofa pun takde lagi.

Oklah..Hari ni sementara ada masa ni,nak bercerita pasal follower aku ni..Alhamdulillah..walau follower aku tak banyak mana,tapi ada jugaklah rezeki dalam berblog.

Still ada lagi produk dan servis untuk di review..Iklan jap.Kalau korang ada berminat untuk memperkenalkan produk korang ,boleh je gunakan perkhidmatan puan blog ni.Email je kat aku eh.

Oklah..Pada tahun 2017 ni,maka follower pun ikut sama dengan jumlah 2017.Alhamdulillah..walau tak banyak ribu riban,tapi mereka tetap singgah di blog..Nak cari follower memang senang,tapi nak kekalkan follower untuk rajin menyinggah di blog,mybe amat payah kan..Tengok pageviews pun masih bersyukur...Boleh diberi kepercayaan kepada aku.

Follower sama dengan Tahun 2017
Nak naikkan follower ni bukan senang tau..Aku naikkan follower tu pun dulu sebab rajin join segmen-segmen yang naikkan follower..hah..itu jelah..

Harap follower ni akan kekal dan bertambahlah hendaknya..Oklah...selamat berhujung minggu.

20 comments:

  1. Waaaa ramainya followers. memang mustahil la kalai saya nak dapat banyak ni hehee.
    Tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde yang tak mustahil...hehehe...kena rajin sikit la nak banyakkan follower

      Delete
  2. wahh gempak follower,,,btl tu unni follower naik sbb join segmen je.. moga suscess sntiasa dalam blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni tak gempak sangat..biasa² je...terima kasih..amin

      Delete
  3. follower fae susah nak naik haha sendu

    btw fae ada buat segmen. kalo sudi blh join ye :)

    https://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2017/03/lakastah-join-segmen-belog-urang-brunei.html

    ReplyDelete
  4. Wahh...follower bertuah ke tue 2017 ...hehehe sama pulak dengan tahun 2017 kan ...

    ReplyDelete
  5. tahniah. sama nombor dgn tahun nie 2017. :D
    tengok2 bahagian follower tu dah berubah jadi 2018 lak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..tak sangka..ingat kan dah tak de orang nak follow

      Delete
  6. ehhhh , ada muka saya lah . hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. maknanya awak da follow kita..heheh..tq

      Delete
  7. wahhhhhhhh kipidappp kakak! very the inpsiration laaa. jyeahhhh!

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  8. Tahniah kak..moga terus bertambah jumlahnya

    ReplyDelete