Thursday, March 16, 2017

GIVEAWAY MARCH BY HERNEENAZIR.COM

Assalamualaikum

Hai Korang☺☺☺Jom kita support rakan blog kita ni..Dia ada buat giveaway.Hadiah menarik tau.

GIVEAWAY MARCH HERNEENAZIRDOTCOM


Jom kita lihat hadiah menarik dari Hernee

Hadiah menarik:
1 x Supermom Planner 2017 (Ada 2 muka surat #doodlebyherneenazir yang boleh diwarnakan)
1 x Supermom Personal Notebook
3 x Topup RM10

Syarat Giveaway ni mudah je


1. Follow blog herneenazir.com (senaraikan di bloglist anda)
2. Like Fanpage herneenazir.com
3. Follow https://www.instagram.com/herneenazir/
4. Add To Circle Google+ Hernee Nazir
5. Buat entri bertajuk Giveaway March by herneenazir.com, copy banner dan backlink ke entri ini.
6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen di entri ini.
7. Giveaway akan bermula pada 15 Mac sehingga 26 Mac 2017 jam 11.59 malam.




Ada Masa join tau..

14 comments:

  1. assalamualaikum eda....sama2 kita support segmen ni yer...

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  2. nice2... best of luck semua yg join na..

    ReplyDelete
  3. Good luck kak. Nak join jugak lah..

    ReplyDelete
  4. http://www.aimisyahirah.com/2017/03/giveaway-march-by-herneenazircom.html

    ReplyDelete
  5. goodluck :)
    http://fws00blog.blogspot.my/2017/03/giveaway-march-by-herneenazircom.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum wbt..

    Gut luckkkkkkkkk.. Singgah dari segmen yg sama..

    http://www.leaazleeya.com/2017/03/giveaway-march-by-herneenazircom.html

    ReplyDelete
  7. jalan2 dari giveaway yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/giveaway-march-by-herneenazircom.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete