Hadiah Personal Book dari Hernee Nazir

Monday, March 13, 2017

Assalamualaikum

Hai korang.. Happy monday ok.. Saja hari ni nak cerita santai-santai je. Dah lama jugak kan tak cerita pasal parenting kan. Ok.. Takpe.. Selagi ada idea nak update entry, tu pun dah syukur. Walaupun ada dua entry yang aku kena up, tapi masih belum ada idea nak buat karangan. 

Hari tu aku ada cerita pasal Mini Gathering dengan dua orang rakan blogger dari JB ni jugak. Si hernee and kak mia..Insyallah.. Nanti nak repeat lagi jumpa diorang.. kalau boleh nak ramai lagi masa next gathering. Oh ya.. Korang boleh baca entry Mini gathering ni. 

Dah ramai-ramai berkumpul baru syok kan. Balik dari rumah si hernee ni, bukan tangan kosong ye. Ada je yang dia bagi kat kami ni.. Lebius la puan hernee.. nak tau apa yang aku dapat?? Eleh... Kat tajuk da tahu kan.. personal book yang cute. ada pink.. Ai suka tau
Tada... Cantik kan. 
Aku je takde bagi apa-apa kat dia.. Harap lepas ni adalah kan buah tangan untuk dia pulak.. 



You Might Also Like

13 Orang Komen

  1. Wah bestnye. Comel sangat buku tu ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..comel sangat buku tu..ai is suka :)

      Delete
  2. Wahh tahniah.. seronok bila dpt buah tngn dari rakan2 blogger ni.. :)

    ReplyDelete
  3. huiyoooooo bestnya dapat personal book.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum eda...wah !! bestnya...cantik notebook tu...

    maszull.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum eda....tahniah eda dpt notebook pink yer...

    http://maszull.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. best nya...saya suka kalau dapat hadiah macam ni ehehe

    ReplyDelete
  7. hahaha ayat last tu..alahhhhaiii tak minta balasan eda..cukup doakan syamil sihat hehehe

    - Blog Hernee Nazir -

    ReplyDelete
  8. comelnya design cover buku tu..alhamdulillah..rezeki :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai